Indkøbskurv (tom)

Maria Sveland / BitterfissenRoman
242 sider
Paperback
Marts 2009

Kr. 99,95 Udsolgt!

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (2.9 MB)
Hent forfatterportræt

Sara er 30 år og allerede bitter. En rigtig bitterfisse faktisk. Så en dag i januar forlader hun mand og barn og tager til Tenerife. Med sig på rejsen har hun Erica Jongs 1970’er-klassiker Luft under vingerne. Hun læser, og hun ønsker, at det var 1975, for det virker, som om alt var sjovere dengang. Men det er 30 år siden, og Sara indser med rædsel, at hun længes mere efter en hel nats søvn end efter et gnid­ningsløst knald.

Hun føler sig snydt og bitter, når hun tænker på alle de kvinder, hun kender, der ligesom hun selv drænes for energi i familiefæng­slet. Det var ikke sådan, det skulle være. Hun drømte jo bare om kærlig­heden ligesom alle andre.Hænder det, at du bliver bitter over moderskabets illusoriske glæder og mandens flugt over plankeværket, når lortebleen virkelig stinker? Så må du omgående læse “Bitterfissen” ... En herlig bog proppet til randen med alt det, du helt sikkert har gået og tænkt, men sikkert aldrig turdet sige højt.
Sissel-Jo Gazan, Femina

Sjældent er ambivalenserne omkring forældreskab, parforhold og selvrealisering diagnosticeret med så smertefuld genkendelighed.
Anette Dina Sørensen, Politiken

... en intelligent hybrid mellem det intime og det almene. Det er en kombination, der virker.
Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende

Fremragende, grusomt ærlig og genkendelig roman om en kvinde i 30’erne ... Spørgsmålet er, om man tør se sin egen personlige sandhed i øjnene? Læs denne bog og bliv inspireret.
Anna Pia Holmgren, Alt for Damerne


Oversat af Christina W. Bojlén
Omslag: Sara R. Acedo

Andre udgivelser af Maria Sveland


 • At løbe
Roman, Hæftet, 2011

 • Bitterfissen
Roman, Paperback, 2009