Indkøbskurv (tom)

Martin Walker / Politimesteren i St. DenisSpændingsbog
268 sider
Hæftet
Juni 2010

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (2.6 MB)
Hent forfatterportræt

Det er markedsdag i St. Denis, og byens indbyggere er på vagt. Der går rygter om, at EU’s hygiejneinspektører er på vej, og de har et godt øje til markedet i den lille franske landsby. Politimesteren i St. Denis, Bruno Courrèges, får imidlertid snart andet at tænke på. En ældre mand af algerisk oprindelse findes myrdet med et hagekors ridset ind i brystet. Tilsyneladende er racismen nået til St. Denis.
 Før Bruno får set sig om, er hans fredelige by blevet skueplads for demonstrationer, slagsmål og politisk opportunisme. Samtidig har han ganske andre idéer end drabsefterforskerne om, hvad der ligger bag mordet. De spor, han finder, peger tilbage til 2. Verdenskrig og Vichy-regeringens Frankrig. Også dengang var livet i St. Denis truet af splittelse, uro og vold.

POLITIMESTEREN I ST. DENIS er første del i Martin Walkers charmerende og stemningsfulde krimiserie om Bruno, der bekæmper forbrydelser, spiser, drikker og elsker i den franske Périgord-region, hvor det gode liv er i højsædet.

Politimesteren i St. Denis er første bind i en serie om Bruno. Vi ser gerne flere af disse charmerende krimi-komedier på dansk.
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten ★★★★


Et must for folk der elsker Frankrig
bogblogger.dk

Charmerende omgivelser, fine personbeskrivelser og ikke mindst et skønt, humoristisk sprog.
Søndag

Der er meget charmerende og livfulde miljø- og personbeskrivelser, som går op i en højere enhed med krimiplottet, så jeg glæder mig allerede til næste stemningsfulde bind i serien med den tiltalende Bruno.
Ugeavisen Bov-Gråsten

Oversat af Ole Steen Hansen
Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Andre udgivelser af Martin Walker


 • Dødens vingård
Spændingsbog, Hæftet, 2011

 • Politimesteren i St. Denis
Spændingsbog, Hæftet, 2010