Indkøbskurv (tom)

Mark Billingham / DødsbudskabSpændingsbog
412 sider
Hæftet
April 2010

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Tom Thorne-serien

Til pressen:
Hent forside (2.4 MB)
Hent forfatterportræt

En netop løsladt fange går målrettet og nådesløst efter at straffe de mennesker, der er skyld i hans ulykke: den lange fængselsstraf og tabet af hans familie. Men hvorfor fotograferer han sine hævnaktioner og sender billederne til kriminalkommissær Tom Thorne?

Svaret skal findes et sted i Thornes fortid. Den mest kyniske psykopat, Thorne nogen sinde har mødt, har tilsyneladende ikke mistet sin uhyggelige evne til at manipulere med omgivelserne – og han har ikke opgivet at få ram på den mand, der sendte ham bag tremmer.

Opklaringen af sagen er et kapløb med tiden. For Thorne bliver det også et gensyn med fortidens rædsler.

Mark Billinghams to seneste udgivelser markerer et kunstnerisk højdepunkt i englænderens forfatterskab. [...]»Dødbudskab« er helstøbt, forædlet fortællekunst fra Londons underverden. Nyd den.
Mogens Rude, Jydske Vestkysten ★★★★★

Billingham leverer effektivt og fermt varen som en underholdende og velskreven politiroman med et intelligent plot og vittige dialoger. [...] stadigvæk er Billingham blandt de bedste i genren.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

Billingham leverer som altid en velskrevet krimi, og især hans dialog og hans personkarakteristikker er fremragende eksempler på, hvordan de discipliner skal turneres.[...] Billingham formår i " Dødsbudskab" at få læseren til at have medlidenhed med morderen helt frem til den overraskende slutning.
Fyens Stiftstidende


Oversat af Allan Hilton Andersen
Omslagsdesign: Duncan Spilling, Little Brown Book Group

Andre udgivelser af Mark Billingham


 • Tom Thorne-serien
·Dovenkrop
·Den brændende pige
·Livløs
·Begravet
·Dødsbudskab
·Blodsbeslægtet
·Fra de døde
·Så godt som død

 • Uden for serie - Mark Billingham
·I mørket
·Blodets susen

 • Tom Thorne-serien - paperback
·Sov sødt
·Bangebuks