Indkøbskurv (tom)

Gisa Klönne / Under isenSpændingsbog
372 sider
Paperback
Februar 2011

Kr. 129,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Serien om Judith Krieger - paperback

Til pressen:
Hent forside (3.7 MB)
Hent forfatterportræt

I et anfald af dårlig samvittighed indvilger kriminalkommissær Judith Krieger i at bruge de sidste dage af sin orlov på at lede efter en gammel skolekammerat. Et mobbeoffer, som Judith ikke gjorde meget for at hjælpe dengang. Og mens Judith bliver ført langt væk fra Kölns hedebølge i sin søgen, glæder vicekommissær Manfred (Manni) Korzilius sig til, at Judith skal komme tilbage. Manni følger forskellige spor i en sag om en forsvundet dreng, men det store gennembrud lader vente på sig.
 Heden flimrer, Manni står i stampe, og Judith følger en besynderlig fugl, der ifølge et gammelt sagn pendler mellem de levende og de dødes verden, frem og tilbage, frem og tilbage ...

UNDER ISEN er anden bog om den unge Manni, som ikke er helt så glat og ukompliceret længere, og den stadig meget komplicerede Judith Krieger, der er ved at få styr på sig selv – og måske er de to ligefrem ved at udvikle et venskab.

Andet bind i serien om Judith Kriger og Manni Korzilius indfrier i dén grad alle de forventninger, man fik til Gisa Klönne efter debuten Skoven er tavs.
Berlingske Tidende

Læs mere om Gisa Klönne på hendes egen hjemmeside
www.gisa-kloenne.de


Oversat af Michael Krefeld
Omslag ved Henrik Koitzsch

Andre udgivelser af Gisa Klönne


 • Serien om Judith Krieger - hæftet
·Nat uden skygger
·Skyldens farver
·Kun forløsning

 • Serien om Judith Krieger - paperback
·Skoven er tavs
·Under isen
·Nat uden skygger
·Skyldens farver