Indkøbskurv (tom)

Lars Bill Lundholm / ÖstermalmsmordeneSpændingsbog
351 sider
Paperback
Februar 2011

Kr. 129,95 Udsolgt!

Læs tekstuddrag!

En del af:
Stockholm-serien - paperback

Til pressen:
Hent forside (3.2 MB)
Hent forfatterportræt

Hendes omgangskreds og familie beskriver hende som pæn, flittig og lidt kedelig – og alligevel bliver hun myrdet i sit hjem i Stockholms mest mondæne kvarter, Östermalm. Morderen har skrevet ‘tøjte’ på badeværelsesspejlet.
 Det bliver kriminalkommissær Axel Hakes opgave at finde ud af, hvilke hemmeligheder, den unge kvinde gemte bag facaden. Det bringer ham i kontakt med Stockholms overklasse, der lever et ganske andet liv end han selv. Overalt støder han på lukkede døre og på mennesker, der er vant til at få deres vilje, koste hvad det vil. De bryder sig ikke om at blive involveret i en drabssag eller om at blive kigget i kortene.
 Men da der sker endnu et mord, breder skrækken sig på Östermalm.

ÖSTERMALMSMORDENE er første del af Lars Bill Lundholms serie om den halte kriminalkommissær Axel Hake og om byen Stockholm.


Forfatteren giver en levende, detaljeret, smuk og poetisk beskrivelse af byen Stockholm ... Jeg glæder mig allerede til at læse mere om Axel Hake, hans medarbejdere og familie.
Litteratursiden.dk

Dette er en dejlig svensk krimi i den flotte række af krimier fra broderlandet. Stockholm er overalt i denne roman, og det er meget hyggeligt.
Lad os bare få flere romaner om Axel og hans politiliv.

Lone Hansen, Krimisiden

Oversat af Anders Johansen
Omslag: Anne Kragelund

Andre udgivelser af Lars Bill Lundholm


 • Stockholm-serien - paperback
·Östermalmsmordene
·Södermalmsmordene
·Kungsholmsmordene
·Gamla Stan-mordene