Indkøbskurv (tom)

Martin Walker / Dødens vingårdSpændingsbog
310 sider
Hæftet
Februar 2011

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (2.8 MB)
Hent forfatterportræt

En tidlig sommermorgen bliver politimester Bruno Courrèges vækket af byens sirene, der varsler brand. Brandkorpset får slukket branden på en afsidesliggende grund, men alt tyder på, at den er påsat, og det får Bruno til at se nærmere på, hvad det egentlig var, der blev dyrket på grunden.

Da en amerikansk vinproducent viser interesse for at opkøbe store dele af området til sin virksomhed, er Bruno for første gang uenig med sin borgmester, der er begejstret ved udsigten til arbejdspladser og aktivitet i St. Denis. Bruno frygter derimod, at det vil blive begyndelsen til enden på den lille bys særpræg.

Tilsyneladende er Bruno ikke alene om sin skepsis. Endnu et alvorligt tilfælde af hærværk tyder på, at nogen er parate til at gøre hvad som helst for at stoppe amerikanerens opkøb – endda begå mord.

DØDENS VINGÅRD er anden del i Martin Walkers stemningsfulde serie om den tiltalende politimester Bruno Courrèges.

Charmerende krimi med masser af fransk stemning og savoir vivre. Man er i godt selskab med Bruno og St. Denis’ beboere. Kan varmt anbefales.
Søndag

Stemningsfuld krimi med en duft af trøfler, foie-gras, valnødder og rødvin fra det sydvestfranske Périgord. [...] Det er en stemningsfuld, dvælende og langsom krimi, skrevet i et ”sydfransk” tempo, hvor der altid er tid til at stoppe op for at smage på den nyeste aftapning og få sig en snak med sin nabo eller den handlende på torvet. Man behøver ikke være frankofil eller interessere sig for rødvin for at få fornøjelse af at læse ’Dødens vingård’ - men det hjælper. Jeg nød hver side af denne dvælende krimi, hvor det kriminelle og blodige er helt underspillet.
Litteratursiden.dk

Oversat af Ole Steen Hansen
Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Andre udgivelser af Martin Walker


 • Dødens vingård
Spændingsbog, Hæftet, 2011

 • Politimesteren i St. Denis
Spændingsbog, Hæftet, 2010