Indkøbskurv (tom)

Claes Johansen / Anitas hjemkomstRoman
228 sider
Hæftet
Februar 2011

Kr. 249,00

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (3.2 MB)
Hent forfatterportræt

Anita Gerholdt lander i Kastrup lufthavn en kold og klam senvinterdag i marts 1948. Hun rejser under falsk navn, og i kufferten har hun en pistol. Siden krigen har hun været ansat ved den britiske efterretningstjeneste, og nu vender hun tilbage til Danmark for at samarbejde med den danske efterretningstjeneste om en opgave.

Modsatrettede interesser, florerende paranoia og personlige konflikter forplumrer imidlertid billedet, og Anitas hjemkomst bliver ikke et varmt gensyn med Danmark. Gamle minder og venner dukker op – men nye fjender er der også rigeligt af i et betændt politisk klima, hvor alle mistænker alle og er opsatte på at hytte deres eget skind. Det er en simpel opgave, Anita er sendt ud på, men snart bliver besøget i Danmark en kamp for hendes egen eksistens.

ANITAS HJEMKOMST er en roman om kold krig og storpolitik, men også om kærlighed og de mennesker, der kommer i klemme i det politiske spil.

Dirrende spænding fra start til slut ... dramatisk kulisse for et begivenhedsforløb, der både bliver råt og kynisk. Johansen skriver stramt, professionelt og veloplagt. Kom bare i gang!
Kristeligt Dagblad

Det er en helt anderledes efterkrigstidsroman med et spændende plot,
hvor Claes Johansen har fanget den forgiftede koldkrigsatmosfære fremragende.

Ekstra Bladet


Bogen er i 1 bind
Omslag: Anne Kragelund

Andre udgivelser af Claes Johansen


 • Anitas hjemkomst
Roman, E-bog, 2011

 • Anitas hjemkomst
Roman, Lydbøger-download, 2011

 • Anitas hjemkomst
Roman, Hæftet, 2011