Indkøbskurv (tom)

Mark Billingham / BangebuksSpændingsbog
423 sider
Paperback
Februar 2011

Kr. 129,95

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (2.5 MB)
Hent forfatterportræt


SERIEMORDERE ARBEJDER ALENE … FOR DET MESTE …

Kriminalkommissær Tom Thorne er sat på en mordsag, der fremkalder så skræmmende tanker og billeder, at det næsten ikke er til at bære. Morderen har udvalgt sit offer på en undergrundsstation i London. Samtidig på King’s Cross – i den anden ende af London – er en kvinde forsvundet, og Thorne får mistanke om, at de to sager er forbundet. Er han oppe imod to mordere, som arbejder parallelt – den ene bestialsk, den anden hurtigt og effektivt? Thorne må i gang med at se på gamle, uopklarede sager.

BANGEBUKS er succesfuldt omskabt til tv-serien ”Thorne: Bangebuks” af den engelske tv-station Sky1.Bangebuks” er en hæsblæsende krimi ... Plottet er anderledes og nytænkende, og mordernes motiver er særdeles veldrejede. Bogen er velskrevet og psykologisk veldrejet.
Litteratursiden.dk

Så effektivt skræmmende, spændende og solidt skrevne krimier er der ikke mange af – jeg venter i spænding på næste bind i serien.
Krimisiden.dk

“Bangebuks” bekræfter denne anmelders opfattelse af, at stand-up-komikeren Mark Billingham med påfaldende talent har klonet den bekymrede svenske politiroman med den britiske pedants hang til gennemført og stringent politiarbejde ... overmåde god med sin spændende servering.
Politiken


Oversat af Allan Hilton Andersen
Omslagsdesign: Brothers and Sisters
Omslagsfoto: Frank Bauer

Andre udgivelser af Mark Billingham


 • Tom Thorne-serien
·Dovenkrop
·Den brændende pige
·Livløs
·Begravet
·Dødsbudskab
·Blodsbeslægtet
·Fra de døde
·Så godt som død

 • Uden for serie - Mark Billingham
·I mørket
·Blodets susen

 • Tom Thorne-serien - paperback
·Sov sødt
·Bangebuks