Indkøbskurv (tom)

P.B. Kerr / Lampens børn 7

Djengis Khans Gravrøvere


Fantasy
411 sider
Hardback
Marts 2012

Kr. 249,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Serien om Lampens Børn

Til pressen:
Hent forside (3.2 MB)
Hent forfatterportræt

En gammel profeti fortæller, at det kun er et par djinn-tvillinger, der kan redde verden, når den er ved at gå under i brændende mørke og ødelæggelse. Hvis profetien er sand, kan alt være slut for John og Philippa …

Djinn-tvillingerne John og Philippa er på ferie med deres onkel Nimrod, da en nærtliggende vulkan går i udbrud. For Nimrods butler, Mukke, er det dråben, der får bægeret til at flyde over: Han siger op og rejser hjem til Manchester. Mens tvillingerne og deres onkel forsøger at finde ud af, hvad eller hvem det er, der får ikke bare én, men hundredvis af vulkaner til at gå i udbrud verden over på samme tid, kommer Mukke på en noget besværlig rejse.

Sammen med to islandske vulkaneksperter leder tvillingerne og Nimrod efter årsagen til, at de mange vulkaner går i udbrud, for hvis de ikke får det stoppet, ser verdens fremtid dyster ud. Gådens løsning findes måske i Djengis Khans grav, hvis placering har været hemmelig i mere end syv hundrede år.

DJENGIS KHANS GRAVRØVERE er syvende og sidste bind i serien om Lampens Børn.

Som altid skriver Philip Kerr med humor, velvalgte billeder og masser af vid. Historien er bygget spændende op, og man fornemmer forfatterens sikre greb om spændingsgenren. [...] Der venter alle Lampens Børn-fans en rigtig spændende og underholdende bog. God fornøjelse.
Lene Dybdahl, Kultur-Cafeen

Oversat af Hanna Lützen
Omslag ved Eamon O’Donaghue

Andre udgivelser af P.B. Kerr


 • Lampens Børn - paperback
Fantasy
·Lampens børn 1
·Lampens børn 2
·Lampens børn 3
·Lampens børn 4

 • Serien om Lampens Børn
Fantasy
·Lampens børn 2
·Lampens børn 3
·Lampens børn 4
·Lampens børn 5
·Lampens børn 6
·Lampens børn 7