Indkøbskurv (tom)

Elizabeth George / Dette dødens legemeSpændingsbog
700 sider
Indbundet
April 2012

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (3.9 MB)
Hent forfatterportræt

Thomas Lynley er tilbage

Thomas Lynleys langvarige orlov efter mordet på hans kone får nu en ende. Scotland Yard har brug for ham. De er kørt fast i sagen om mordet på en ung kvinde, der er fundet dræbt på en afsidesliggende kirkegård i London. Lynleys gamle hold har fået ny chef, og hendes benhårde ledelsesstil går alle – ikke mindst Barbara Havers – på nerverne.
 Mens Lynley arbejder i London, følger hans kolleger Havers og Winston Nkata sporene til den dræbte kvindes tidligere hjem i New Forest, hvor de snart får for­nem­mel­sen af, at der lurer mere end én uhyggelig hemmelighed mellem træerne.

DETTE DØDENS LEGEME er en psykologisk spændingsroman med et mangesidet plot, der fængsler læseren til sidste side. Bogen er en del af Elizabeth Georges populære serie om den adelige vicekriminalkommissær Thomas Lynley og hans kolleger ved Scotland Yard.

Som læser er man blevet en god bekendt af de to hovedfigurer, og derfor er det et herligt gensyn, der venter i "Dette dødens legeme".
Mie Petersen, Kristeligt Dagblad

En medrivende og psykologisk, velfungerende historie, hvis puslespilsagtige handling er så fermt og snedigt komponeret, at læseren først til sidst får serveret den endelige løsning.
litteratursiden.dk

Oversat af Birgitte Brix
Omslag: Anne Kragelund

Andre udgivelser af Elizabeth George


 • At tro på løgnen
Spændingsbog, E-bog, 2013

 • At tro på løgnen
Spændingsbog, Indbundet, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, Paperback, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, E-bog, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, Indbundet, 2012