Indkøbskurv (tom)

Mark Billingham / Fra de dødeSpændingsbog
397 sider
Hæftet
April 2012

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Tom Thorne-serien

Til pressen:
Hent forside (2.7 MB)
Hent forfatterportræt

Det er ti år siden, Donna Langford blev dømt for meddelagtighed i drabet på sin mand. Resterne af hans lig blev fundet i hans totalt udbrændte bil.

Lige før Donna skal løslades fra fængslet, modtager hun et anonymt brev med et billede af sin mand; den mand hun hader intenst, og som hun betalte for at få myrdet, ser ud til at leve i bedste velgående. Kan han virkelig stadig være i live? Hvor befinder han sig? Hvem har sendt billedet til hende – og hvorfor?

Tom Thorne skal opklare en sag, hvor intet og ingen er, hvad de ser ud til at være. Han kommer længere væk fra sit sædvanlige miljø i London end nogensinde, og alt for tæt på en forbryder, der vil gøre alt for at beskytte sig selv.

FRA DE DØDE er niende, selvstændige bind i Mark Billinghams serie om kriminalkommissær Tom Thorne; en serie med et dystert univers, tilsat en befriende galgenhumor.

Mark Billinghams nye Tom Thorne-krimi emmer af melankolsk sarkasme. 'Fra de døde' er fremragende, spændende og faktisk gribende.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

[...] der er serveret god klassisk krimi med solidt tempo. Billinghams dialoger er skarpe, hans sprog er koncist.
Berlingske

Mark Billingham har med dette niende, selvstændige bind i serien om kriminalkommissær Tom Thorne ydet endnu et velskrevet bidrag til den engelske storbykrimi. Hans bøger er kendetegnet ved nuancerede personbeskrivelser, et godt og præcist sprog med velfungerende dialoger og et velkonstrueret plot med en tilfredsstillende spændingskurve.
Hvis man søger engelske kvalitetskrimier i den realistiske genre, er Billinghams bøger et godt bud.

Litteratursiden.dk

Mark Billinghams Tom Thorne-romaner hører så absolut til i den bedre ende af britiske krimier i dag.
Kristeligt Dagblad

Billingham er en dreven krimirotte, der ved præcis, hvilke nerveender han skal gnave i. Ikke så mange falbelader, bare rask derudaf i en lind strøm af blod og alkohol. Cheers!
Krimifan ★★★★★

Oversat af Birgitte Bank Jensen
Omslag: Henrik Koitzsch

Andre udgivelser af Mark Billingham


 • Tom Thorne-serien
·Dovenkrop
·Den brændende pige
·Livløs
·Begravet
·Dødsbudskab
·Blodsbeslægtet
·Fra de døde
·Så godt som død

 • Uden for serie - Mark Billingham
·I mørket
·Blodets susen

 • Tom Thorne-serien - paperback
·Sov sødt
·Bangebuks