Indkøbskurv (tom)

Inger Wolf / HvepseredenSpændingsbog
310 sider
Paperback
April 2011

Kr. 129,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Serien om Daniel Trokic - paperback

Til pressen:
Hent forside (3.4 MB)
Hent forfatterportræt

I en tom villa i Århus bliver en teenagedreng fundet dræbt. Han er blevet mishandlet, og rundt om hans lig er der spredt døde hvepse.

Politikommissær Daniel Trokic bliver kaldt hjem fra sin hårdt tiltrængte juleferie i Kroatien for at lede efterforskningen. Trokic, hans nære kollega Lisa Kornelius og resten af efterforskningsholdet får mistanke om, at den dræbte drengs forældre holder på en hemmelighed om en række ar på drengens krop. Men politiet har mere end almindeligt svært ved at finde ud af, hvad det er, forældrene skjuler, og hvordan det passer sammen med hvepsene, en fanatisk samler og en gammel voldtægtssag.

Samtidig flygter en patient fra den lukkede afdeling på det psykiatriske hospital – en patient, der er besat af hvepse og nu hjemsøges af mordet på drengen. Et sted i hans sind ligger en grusom sandhed begravet, og det haster med at finde den.

HVEPSEREDEN er fjerde selvstændige bog i serien om Daniel Trokic, politikommissæren med den kroatiske baggrund, og hans kollega Lisa Kornelius.

Lyt til fem numre, som Trokic helt sikkert har siddende i afspilleren i bilen eller på anlægget derhjemme i rækkehuset. Musikken slår helt bogstaveligt tonen an - det er barskt, dystert og sort og har sin helt egen poesi:

RAMMSTEIN Haifisch
INCUBUS Anna Molly
THIRTY SECONDS TO MARS The Kill
AUDIOSLAVE Revelations
DAUGHTRY It's Not Over

Læs mere på Inger Wolfs egen hjemmeside

Læs interview med Inger Wolf i
Jyllands-PostenOmslag ved Henrik Koitzsch

Andre udgivelser af Inger Wolf


 • Serien om Daniel Trokic - paperback
Spændingsbøger
·Sort sensommer
·Frost og Aske
·Sangfuglen
·Hvepsereden

 • Hvepsereden
Spændingsbog, Hæftet, 2011

 • Sort sensommer
Spændingsbog, Pocket, 2009