Indkøbskurv (tom)

Elizabeth George / At tro på løgnenSpændingsbog
624 sider
Indbundet
Marts 2013

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

Til pressen:
Hent forside (2.6 MB)
Hent forfatterportræt

Industrimagnaten Lord Bernard Faircloughs nevø, Ian Cresswell, findes druknet i familiens bådehus i Lake District i det nordlige England. Vicekriminalkommissær Thomas Lynley bliver bedt om at indlede en uofficiel undersøgelse af dødsfaldet for at undgå at vikle adelsfamilien ind i en skandale. Sammen med vennerne Deborah og Simon St. James tager han nordpå for at under­søge sagen.
 Lynley må vende hver en sten under opklaringsarbejdet, og det får familien Faircloughs facade til at slå revner. Der tegner sig et uskønt billede af en farverig familie med mange hemmeligheder, hvor ingen holder sig tilbage fra at udnytte hinanden gennem svig, løgn og afpresning. Motiverne til mord tårner sig op.

AT TRO PÅ LØGNEN er en psykologisk spændingsroman og en del af Elizabeth Georges populære serie om den adelige vicekriminalkommissær Thomas Lynley og hans kolleger ved Scotland Yard.

Bogens mange sidehistorier fletter sig flot sammen til en stor fortælling, og man er underholdt hele vejen igennem. Det er skønt at læse en krimi, hvor forfatteren kan skrive spændende, så spændingen ikke kommer fra at slå så mange mennesker som muligt ihjel.
Louise Engelst, ALT for damerne ★★★★★

Oversat af Birgitte Brix
Omslag: Adam Burton/Robert Harding World Imagery/Corbis

Andre udgivelser af Elizabeth George


 • At tro på løgnen
Spændingsbog, E-bog, 2013

 • At tro på løgnen
Spændingsbog, Indbundet, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, Paperback, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, E-bog, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2013

 • Dette dødens legeme
Spændingsbog, Indbundet, 2012