Indkøbskurv (tom)

Anne Tyler / EddikepigenSpændingsbog
203 sider
Indbundet
Juni 2016

Kr. 199,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Shakespeare i et nyt årtusind

Til pressen:
Hent forside (3.1 MB)
Hent forfatterportræt

Kate Battista føler sig fanget. Hvordan endte hun som husholderske for sin far, den excentriske videnskabsmand dr. Battista, og sin flabede, kønne lillesøster?
 Efter i årevis at have været ude på et akademisk sidespor står dr. Battista nu på tærsklen til et gennembrud. Der er bare ét problem: Hans geniale forskningsassistent, Pjotr, vil blive udvist, når hans opholdstilladelse inden længe udløber.
 Dr. Battista har imidlertid en plan, der kan sørge for, at Pjotr får lov at blive i landet – og som sædvanlig regner han med, at Kate vil hjælpe ham. Denne gang beder hendes far dog om for meget! Men kan Kate i længden modstå de to mænds rørende latterlige plan?

EDDIKEPIGEN, Anne Tylers version af William Shakespeares Trold kan tæmmes, stiller skarpt på vores forestillinger om familie og ægteskab. Kan trold stadig tæmmes? Svaret er lige så skævt, morsomt og livsbekræftende som altid hos Anne Tyler.

Anne Tyler har skrevet en bemærkelsesværdig ny version af den gamle historie, som Shakespeare altså selv i sin tid digtede videre på.
Jyllands-Posten ★ ★ ★ ★ ★

Velskrevet og morsom gendigtning (...) En dejlig feel-good-roman med masser af hjertevarme og humor, som absolut fortjener at blive læst – også selvom man aldrig har fået læst Shakespeares forlæg.
Litteratursiden

Anne Tyler gør historien interessant og levende også for et moderne publikum.
Bibliotekattensbøger.dk


Tylers omplacering af miljø og bevæggrunde for plottet er genialt, og romanen er som selvstændig historie yderst vellykket, varm og vittig.
Berlingske ★ ★ ★ ★

Underholdende og morsom roman...
Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Oversat af Allan Hilton Andersen
Omslag: Kris Potter

EDDIKEPIGEN er en del af serien Shakespeare i et nyt årtusind.
Læs denne folder om serien.

Andre udgivelser af Anne Tyler


 • Shakespeare i et nyt årtusind
Roman
·Eddikepigen

 • Eddikepigen
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2016

 • Eddikepigen
Spændingsbog, E-bog, 2016