Indkøbskurv (tom)

Keigo Higashino / Den hengivne hr. X

Spændingsbog
Lydbøger-download
Maj 2016


Da den enlige mor Yasuko i selvforsvar dræber sin voldelige eksmand i et af Tokyos utallige lejlighedskomplekser, tilbyder hendes gådefulde nabo, en stille matematiklærer ved navn Ishigami, at fabrikere et alibi til hende. I desperation og uden at kunne overskue konsekvenserne accepterer hun naboens tilbud.
 Da politiet ikke kan finde huller i Yasukos alibi, konsulterer de den geniale fysiker professor Yukawa, hvis blændende intuition før har hjulpet politiet i komplicerede sager. Det fører til en sofistikeret hjerne­kamp mellem fysikeren og matematik­læreren. Kan Yukawas egen matematiske intelligens hamle op med Ishigamis glasklare logik? Og hvor langt vil den hengivne matematiklærer gå for at beskytte Yasuko?

DEN HENGIVNE HR. X er en af Japans største krimisuccesser nogen sinde. Det er en intelligent og overraskende roman, som foregår i et moderne Japan, stadig præget af ældgamle begreber som ære og hengivenhed.

Higashino er en minimalistisk mester og en begavet plotmager, der enkelt og overraskende sætter sin læser skakmat.
Berlingske ★ ★ ★ ★ ★

Intet mindre end mesterlig (...) Sjældent har jeg følt mig så underfundigt underholdt og så grundigt taget ved næsen (...) Den hengivne hr. X er et brag af en spændingsroman.
Weekendavisen

Overraskelserne står i kø … en formidabel historie på en måde, som vi ikke er vant til.
Jyllands-Posten ★ ★ ★ ★ ★

En sand fornøjelse.
Bogblogger.dk

Romanen er yderst velskrevet, læsere, der holder af Murakamis romaner, vil med sikkerhed også blive begejstret for denne herlige krimi. Den er dyb, levende og meget japansk.
Bognørden.dk

En japansk krimi? Skulle det nu være noget? Ja - og tak til! (...) Perfekt til en sommerdag i en liggestol - eller hvor som helst.
Søndag

Intelligent krimi med en omvendt legen katten efter musen og et psykologisk trekantsdrama udført med formfuldendt snilde. En velskrevet og dybt tilfredsstillende læseoplevelse.
Litteratursiden

Keigo Higashino fortjener ros for sin både snedige og følsomme fortælling fra et moderne Japan, som vi vesterlændinge kender fra film og litteratur – og alligevel ikke helt forstår, når det kommer til stykket.
Bogrummet.dk

Læs denne krimi for dens gode sprog og stramme komposition, dens fine skildring af miljø og japansk lidt i gang.
Det Grønne Område


Oversat af Jonas Steno Olsen og Mette Holm
Omslag: Estudio Ediciones B
Indlæst af: Peter Bøttger
Spilletid: 8:39

Om lydbøger-download fra Modtryk:

Modtryks Lydbøger-download forhandles via en række online-boghandlere, bl.a. Saxo.com, Riidr.com, Mofibo, Storytel, Liveboox, Plusbog, Williamdam, Altfortalt, Bog & Idé, Bøger & Papir, BOGhandleren og Arnold Busck.

Andre udgivelser af Keigo Higashino


 • Den ophøjede morder
Spændingsbog, Indbundet, 2017

 • Den ophøjede morder
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2017

 • Den ophøjede morder
Spændingsbog, E-bog, 2017

 • Den hengivne hr. X
Spændingsbog, Paperback, 2017

 • Den hengivne hr. X
Spændingsbog, Indbundet, 2016

 • Den hengivne hr. X
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2016

 • Den hengivne hr. X
Spændingsbog, E-bog, 2016