Indkøbskurv (tom)

Margaret Atwood / HekseyngelSpændingsbog
MP3-bibliotekslydbog på cd
Oktober 2016

Kr. 1980,00 inkl. moms

Felix Phillips er på toppen af sin karriere som kunstnerisk leder af Makeshiweg Theatre Festival. Hans teaterstykker har vakt både begejstring og røre, og nu skal han i gang med sin mest spektakulære opsætning til dato: William Shakespeares Stormen. Men efter et uforudset forræderi må han i stedet se sig forvist til en faldefærdig rønne på landet. Her hjemsøges han af mindet om sin døde datter – og planlægger hævn over dem, der har forrådt ham.
 Efter tolv år i eksil byder chancen sig. Felix får et job som teaterlærer i et nærliggende fængsel, og endelig kan hans vragede mesterværk blive til virkelighed. Snart er Felix, hans skuespillere og hans publikum viklet ind i en omsiggribende og fængslende opsætning af Shakespeares ultimative skuespil om hævn og overnaturlige kræfter. Men vil hævnen komme, og vil Stormen slippe Felix fri igen?

I HEKSEYNGEL, Margaret Atwoods version af William Shakespeares ­Stormen, er øen blevet et fængsel, men stormen raser stadig.

Romanfortolkningerne af dramatikeren over dem alle holder det tårnhøje niveau.
Jyllands-Posten ★ ★ ★ ★ ★

Som læser har man en usædvanlig morsom og tragisk oplevelse i vente (...) Margaret Atwood løser opgaven på fornemmeste vis, og Hekseyngel er efter min mening lidt af en genistreg.
Litteratursiden

...en veloplagt, velskrevet og finurlig roman, der kan læses af alle, som holder af en god historie. Anbefales.
Bogrummet.dk ★ ★ ★ ★

Med denne roman viser Atwood endnu en gang sit værd og cementerer sin status som en af vor tids største forfattere, så der er ingen undskyldning: Kom i gang med at læse Hekseyngel med det samme.
Littuna.nu

Vellykket og velskrevet roman, der skævt og humoristisk beskriver Felix’ nedtur og efterfølgende udvikling i arbejdet med de indsatte. Historien leget hele tiden elegant og veloplagt med ”Stormens” tematikker, selv Felix’ tragiske livshistorie er en parafrase over skuespillet.
Lektørudtalelse

Oversat af Allan Hilton Andersen
Omslag: Alette Bertelsen, aletteb.dk

HEKSEYNGEL er en del af serien Shakespeare i et nyt årtusind.
Læs denne folder om serien.

Oversat af Allan Hilton Andersen
Omslag: Alette Bertelsen, aletteb.dk
Indlæst af: Jesper Dupont
1 cd i 1 mappe
Spilletid: 7:56
Pris excl.moms 1.584 kr

Andre udgivelser af Margaret Atwood


 • Shakespeare i et nyt årtusind
Roman
·Hekseyngel

 • Hekseyngel
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2016

 • Hekseyngel
Spændingsbog, E-bog, 2016