Indkøbskurv (tom)

Thomas Clemen / Jeg er SifSpændingsbog
350 sider
E-bog
Marts 2017


For fire år siden blev Sif Magnisdóttir voldtaget og næsten dræbt i en gyde på Christianshavn. Siden har hun levet med invaliderende psykiske eftervirkninger og frygtet den dag, hvor hendes overfaldsmand – den beregnende psykopat Johan Pressler – vil blive løsladt.
 Da det sker, eksploderer en bandekrig i Københavns gader, orkestreret af Johan Pressler. Og da den traumatiserede krigsveteran Thor Eriksen bliver sendt af sted for at udrydde problemet Magnisdóttir, opdager Sif, at hun er en brik i et større spil.
 Men Sif har en hemmelighed. Hendes tid som offer er forbi.

JEG ER SIF er første bog i en ny krimiserie med Sif Magnisdóttir.

Vellykket start på ny krimiserie... jeg var vældig underholdt og kun kan anbefale ’Jeg er Sif’ til alle, som holder af en gedigen og velskrevet spændingsroman. Det skal nok blive interessant at følge Sif, Thor og Juliane fremover.
Litteratursiden.dk

Der er nogle rigtig gode personskildringer, et persongalleri som er spændende og nærværende... Da jeg læste Jeg er Sif, kunne jeg se det hele for mig.
Jeg glæder mig i hvert fald til igen at læse mere om Sif Magnisdóttir.

Krimihjerte.dk ★ ★ ★ ★

Alt i alt er det en meget underholdende bog, hvor man risikere sene aftner fordi man bare ikke kan slippe handlingen igen… Giver bogen mine varmeste anbefalinger.
Bogfidusen.dk ★ ★ ★ ★

Super spændende thriller, der virkelig kommer ind under huden på én. Nærmest umulig at lægge fra sig til sidst.
Lektørudtalelse

Thomas Clemen har skrevet en krimi, som kommer helt ind under huden på læseren, helt der ind hvor det gør ondt. Det er en krimi, som er umulig, at ligge fra sig, jeg læste det nærmeste i et stræk...
Jeg kan kun anbefale jer, søde læsere, at gå i gang med "Jeg er Sif", hvis I mangler en god og solid krimi.

Livetidukkehuset.dk ★ ★ ★ ★

Sif er en interessant person, og det bliver spændende at følge hendes videre færd, for forfatteren har lovet, det bliver en serie. Hun minder mig iøvrigt rigtigt meget om Lisbeth Salander - en traumatiseret kvinde, der vælger aktiv modstand og med en god makker.
Drustrups Bogblog

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at ”Jeg er Sif” er en spændende bog. Der er gang i handlingen, og der sker noget hele tiden.
... bogen er meget spændende og værd at læse, og da den i den grad ender med en cliff-hanger, skal jeg under alle omstændigheder læse efterfølgeren.

Findals Krimiside

En samfundsrelevant og vigtig historie...
Krimifan.dkOmslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Om e-bøger fra Modtryk:

Modtryks e-bøger forhandles via en række online-boghandlere, bl.a. Saxo.com, Riidr.com, iBooks, Bog & Idé, Bøger & Papir, BOGhandleren og Arnold Busck. Bøgerne er oprettet i epub-format, der er en åben og fri e-bogstandard, der kan læses af de fleste e-bogslæsere, dog ikke Kindle. Kindle-brugere kan konvertere e-bøgerne til mobi-format.
Bøgerne leveres med digitalt vandmærke.

Andre udgivelser af Thomas Clemen


 • Jeg er Sif
Spændingsbog, Indbundet, 2017

 • Jeg er Sif
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2017

 • Jeg er Sif
Spændingsbog, E-bog, 2017

 • Berlin 404
Spændingsbog, Hæftet, 2015

 • Berlin 404
Spændingsbog, E-bog, 2015

 • Berlin 404
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2015

 • Langs smertegrænsen
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2012

 • Langs smertegrænsen
Spændingsbog, E-bog, 2012

 • Langs smertegrænsen
Spændingsbog, Hæftet, 2012