Indkøbskurv (tom)

Roslund & Thunberg / En bror at dø forSpændingsbog
411 sider
E-bog
Marts 2017


Da Leo som fjortenårig bliver efterladt som ansvarlig for sine yngre brødre, mens faren er i fængsel og moren på hospitalet, ved han, hvordan han skal skaffe penge nok til at tage sig af brødrene: Han vil maskere sig og begå sit livs første kup.
Mange år senere bliver Leo løsladt efter at have afsonet sin straf for en serie brutale bankrøverier. Nu har han ét mål: at begå den perfekte forbrydelse. Denne gang vil han ikke involvere sine brødre, men han begår en fejltagelse, der vækker politi­kommissær John Broncks’ opmærksomhed. Og det ændrer spillereglerne: Hvis du trækker min bror med, trækker jeg din bror med.

Læs Q&A med Roslund&Thunberg om EN BROR AT DØ FOR.

Krimi af karat
Medrivende spænding fra svensk forfatterpar... Bogen er fyldt af eminent timing, eminent iscenesættelse, hjerteskærende indfølelse af brødrenes komplicerede forhold og en rasende inspiration til at få læsefølelsen "vi vil ha' mere, mere og mere" op at stå.

Randers Amtsavis ★ ★ ★ ★

Det er en inciterende og insisterende historie! Den sætter sig på krop og sjæl med sin barske skildring af et dysfunktionel familieliv, hvor én eneste af brødrene holder sin sti ren, og ender med at skrive romaner om det.
Drustrup.dk/Krimifan.dk ★ ★ ★ ★ ★

Tre brødres sammenhold stilles på den ultimative prøve i denne velskrevne og nervepirrende spændingsroman, der går lige i både hjerte og mave.
Litteratursiden.dk

En spændende og velskrevet psykologisk krimi...
Bibliotekernes Lektørudtalelse

Omslag: © Eric Thunfors
Oversat af Andrea Fehlauer

Om e-bøger fra Modtryk:

Modtryks e-bøger forhandles via en række online-boghandlere, bl.a. Saxo.com, Riidr.com, iBooks, Bog & Idé, Bøger & Papir, BOGhandleren og Arnold Busck. Bøgerne er oprettet i epub-format, der er en åben og fri e-bogstandard, der kan læses af de fleste e-bogslæsere, dog ikke Kindle. Kindle-brugere kan konvertere e-bøgerne til mobi-format.
Bøgerne leveres med digitalt vandmærke.

Andre udgivelser af Roslund & Thunberg


 • En bror at dø for
Spændingsbog, Indbundet, 2017

 • En bror at dø for
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2017

 • En bror at dø for
Spændingsbog, E-bog, 2017

 • Bjørnedansen
Spændingsbog, Paperback, 2017

 • Bjørnedansen
Spændingsbog, Indbundet, 2015

 • Bjørnedansen
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2015

 • Bjørnedansen
Spændingsbog, E-bog, 2015