Indkøbskurv (tom)

David Lagercrantz / Manden der søgte sin skygge

Millennium 5


Spændingsbog
MP3-lydbog på cd
September 2017

Kr. 169,95

Lisbeth Salander afsoner en kortere straf i kvindefængslet Flodberga. Hun gør alt for at holde sig fri af konflikterne mellem fangerne, men det varer ikke længe, før Benito, fangernes uformelle leder, udfordrer hende, især da Lisbeth forsvarer en ung kvinde fra Bangladesh, som dagligt bliver mishandlet i sin celle.

Lisbeth får besøg i fængslet af Holger Palmgren, som har fået fat i dokumenter, der kaster nyt lys over myndighedernes overgreb på hende som barn. Hun beder Mikael Blomkvist om hjælp til nogle undersøgelser, og sporene leder dem til Leo Mannheimer, partner i Alfred Ögrens kapitalfond.
Hvordan hænger en velbeslået finansmands baggrund sammen med Lisbeths? Og hvordan skal Lisbeth håndtere de stadig voldsommere trusler fra Benito og hendes bande?

MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE, femte bog i Millennium-serien, er en spændende historie om statslige overgreb, æresrelaterede konflikter og de skygger fra barndommen, der stadig plager Lisbeth Salander.Godt nyt til Millenniumfans …
Lagercrantz leverer plot, der holder, velfortalt, i godt tempo med både action og indlevelse.

Ekstra Bladet

[Lagercrantz] har gjort det igen! Han har skrevet en helt igennem velkomponeret spændingsroman, hvor Lisbeth Salander og Michael Blomkvist bliver hvirvlet længere ind i det univers, som har dannet Lisbeth Salander. Det er top god underholdning, og jeg er i den grad solgt over den måde David Lagercrantz løfter arven fra Stieg Larsson.
Bogblogger.dk

Jeg er vild med "Manden der søgte sin skygge", den er intet mindre end fantastisk, og den lever hundrede procent op til det den skal - nemlig at fører Lisbeth og Mikael videre ud i verden og i søgningen efter Lisbeths historie.
Livetidukkehuset.dk ★ ★ ★ ★ ★ ★

David Lagercrantz er tro mod det univers, Stieg Larsson skabte. Samtidig finder den svenske forfatter sine egne veje for at udvikle personerne … Lagercrantz skriver altså godt.
Vildmedkrimi.dk

… det gode er især, at der tilskrives yderligere oplysninger om Lisbeth Salanders fortid … Faktisk er det en fornøjelse, at der bringes nye oplysninger om de forskellige personer …
Litteratursiden.dk

… David har sikret, at Lisbeth Salanders magi stadig lever. Plottet er interessant skruet sammen, og bogen indeholder tankevækkende passager vedrørende etik og moral. Selvom plottet indeholder mange krinkelkroge, så formår David at få det hele godt flettet sammen til sidst.
catsbooksandcoffee.com

David Lagercrantz har med stort held videreført Salander-universet.
Lolland-Falster Folketidende

David Lagercrantz bygger videre på Stieg Larssons fundament med ære. Personerne fortsætter med at fascinere, og når det handler om at skabe spænding hører han til de bedste i genren.
Svenska Dagbladet, Sverige

David Lagercrantz skriver godt og holder fortællingen i sin sikre hånd. Han er ferm og ved meget om meget.
Norrköpings Tidningar, Sverige

Lagercrantz demonstrerer nye store ambitioner for serien. ’Manden der søgte sin skygge’ intensiverer de mytologiske elementer fra Stieg Larssons univers … og løfter serien op på højde med Star Wars og Harry Potter.
Washington Post, USA

Fantastisk … Det er svært at forestille sig en fortsættelse mere tro mod det oprindelige univers end denne … Salander er således den mest dramatiske, karismatiske og effektive efterforsker af dem alle: svag i sociale færdigheder, men uovertruffen til at konfrontere korrupte magtpersoner med den barske sandhed.
The Wall Street Journal, USA

Medrivende … fængslende … gennemsyret med en nerve og en fremdrift, der ville gøre Larsson stolt.
USA Today

Lagercrantz' fremragende andet bidrag til Stieg Larssons Millennium-serie er en kompliceret, fascinerende krimigåde.
Publisher's Weekly, USA

Handlingen er intelligent og kompliceret, og kontrasten mellem de to hold tvillinger er en interessant nerve i historien. Hr. Lagercrantz ved, hvordan man sætter hjulene i gang, og han styrer talentfuldt steder og personer.
Pittsburgh Post-Gazette, USA

I ’Manden der søgte sin skygge" finder den svenske forfatter, der virkelig har skabt sig et navn med bestselleren om fodboldstjernen Zlatan Ibrahimović, sin helt egen stemme. Hans sprog er mindre slående end Larssons, hans stil mere litterær og mere sofistikeret. Der er dramatiske scener, men alt i alt er Lagercrantz mere tilbageholdende med hensyn til vold og action, hvilket bestem ikke er en ulempe. Romanens handling er spændende nok uden.
Hamburger Abendblatt, Tyskland

Med sin anden Millennium-krimi træder David Lagercrantz frem som forfatter i sin egen ret … Især to ting er Lagercrantz’ egne: Matematikken – Stieg Larsson opfandt Salanders matematiske begavelse, men Lagercrantz nyder godt af den. Og – først og fremmest – musikken, som findes i hans skrivemåde, en stadig fremadstræbende puls, hvis spændingshøjdepunkter kommer som paukeslag. Men også som tema i fortællingen, dens egentlige hemmelighed.
Dagens Nyheter, Sverige

Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt
Omslag: Henrik Koitzsch
Indlæst af: Peter Bøttger
Spilletid: 11:42

Lydbøger på mp3-cd kan afspilles på de fleste anlæg, på computere, dvd-afspillere og lignende. De kan overføres til iPods, mp3-afspillere og andre mobile afspillere.

Andre udgivelser af David Lagercrantz


 • Manden der søgte sin skygge
Spændingsbog, E-bog, 2017

 • Manden der søgte sin skygge
Spændingsbog, MP3-lydbog på cd, 2017

 • Manden der søgte sin skygge
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2017

 • Millennium-serien
Spændingsbøger
·Det der ikke slår os ihjel
·Manden der søgte sin skygge

 • Det der ikke slår os ihjel
Spændingsbog, E-bog, 2015

 • Det der ikke slår os ihjel
Spændingsbog, Lydbøger-download, 2015

 • Det der ikke slår os ihjel
Spændingsbog, Paperback, 2015

 • Himlen over Everest
Roman, Paperback, 2015

 • Syndefaldet i Wilmslow
Roman, Paperback, 2015

 • Syndefaldet i Wilmslow
Roman, Lydbøger-download, 2015

 • Himlen over Everest
Roman, Lydbøger-download, 2015

 • Syndefaldet i Wilmslow
Roman, E-bog, 2015

 • Himlen over Everest
Roman, E-bog, 2015