Indkøbskurv (tom)

P.B. Kerr / Lampens børn 2

- Den blå Djinn af Babylon


Børnebog
334 sider
Hardback
April 2006

Kr. 249,00

Læs tekstuddrag!

En del af:
Serien om Lampens Børn

Til pressen:
Hent forside (3.8 MB)
Hent forfatterportræt

Tvillingerne John og Philippa er djinn'er. De kan gøre sig usynlige, forvandle sig til dyr og opfylde ønsker. På deres anden rejse ud i verden får de for alvor brug for deres særlige evner - og en god portion mod. En hemmelig bog fyldt med dødsensfarlige besværgelsesformularer risikerer at falde i de forkerte hænder, men måske kan John og Philippa nå at hindre det. Samtidig bliver det efterhånden klart, at verdens mest magtfulde djinn - den Blå Djinn af Babylon - har sine helt egne planer med dem ...

DEN BLÅ DJINN AF BABYLON er anden del af trilogien om John og Philippa og det forunderlige univers, hvor det magiske og fantastiske er en del af virkeligheden. Tredje og sidste del forventes at udkomme i Danmark i foråret 2007.

Anden del af Lampens børn er rigtig spændende, og man lærer alle personerne bedre at kende. Denne gang er det selve forholdet mellem John og Philippa, der bliver sat på prøve, og slutningen (som jeg ikke vil afsløre her) er simpelthen så nervepirrende, at man straks efter bare MÅ læse bind 3.
Lene Dybdahl, Kultur-Cafeen

Oversat af Anders Johansen
Omslag ved Scolastic Children's Books

Andre udgivelser af P.B. Kerr


 • Lampens Børn - paperback
Fantasy
·Lampens børn 1
·Lampens børn 2
·Lampens børn 3
·Lampens børn 4

 • Serien om Lampens Børn
Fantasy
·Lampens børn 2
·Lampens børn 3
·Lampens børn 4
·Lampens børn 5
·Lampens børn 6
·Lampens børn 7