For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Bøger til din hverdag

Er du i tvivl om, hvordan du skal sammensætte ugens læsemenu? Her er en række tips til ugens bogplan.

Mandag

Mandag

Mandage kan være hårde at komme igennem. En ny uge med masser af opgaver truer. Hold fast i det gode humør fra weekenden med Jonas Jonassons HÆVNEN ER SØD.

Tirsdag

Tirsdag

Ugen er i gang, og du har streget de nemmeste opgaver på to do-listen ud. Du er klar til at kaste dig ud i andres forviklinger, og du kan tage fat på Stephen Frys underholdende genfortællinger af den græske mytologi i HELTE.

Onsdag

Onsdag

Din arbejdsomhed og optimisme topper omkring middagstid, hvor halvdelen af arbejdsugen er vel overstået. Du har mod nok på tilværelsen til at dykke ned i dens allermørkeste sider i SOV MIT BARN af Anders Roslund.

Torsdag

Torsdag

Det kører stadig nogenlunde for dig med opgaveløsningen, og du begynder at kunne se frem til weekenden. En stemningsfuld krimi som Anders de la Mottes FORÅRSOFFER er det perfekte valg til denne lille-fredag.

Fredag

Fredag

Efter du har været et smut forbi fredagsbaren, er du i humør til en opløftende læseoplevelse, der kan holde fast i den gode stemning. Du kan gribe Annette Bjergfeldts HØJSANGEN FRA PALERMOVEJ, der helt sikkert vil være den bedste indgang til weekenden.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

29,00 kr