For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Serier til din sommer

Modtryks redaktører anbefaler fire gode serier at kaste sig over i såvel sommerregn som -sol.

William Wisting-serien

William Wisting er en dygtig politimand, men først og fremmest er han et godt og ordentligt menneske. Han er en omsorgsfuld og bekymret efterforsker uden høje tanker om sig selv med et samfundsengagement udover det individuelle, og han har en ægte interesse i sine medmennesker. Han er en erfaren politimand, der kender menneskesindets mørke. Han lever i et samfund i forandring, med udfordrende tider for norsk politi, og han gør sit bedste for at bekæmpe den kriminalitet, der truer med at overvælde os. En mand med samvittighed, integritet og menneskelighed - og tro på at han kan være med til skabe en bedre verden. Med andre ord: Sådan et menneske, vi alle både kender og sætter pris på.

Ølandsserien

Øland ligger i Østersøen øst for Småland og er Sveriges næststørste ø. Myter og sagn trives hos befolkningen i den rå natur, der dominerer øen, og de påvirker stemningen i Ølandsserien. Den pensionerede skipper Gerlof er den gennemgående person i kvartetten, men bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

”Øland skifter fra årstid til årstid, både hvad angår klima og stemning, men også når det gælder antallet af besøgende på øen,” fortæller Johan Theorin. ”Om vinteren er der mennesketomt, om sommeren masser af mennesker. De skiftende årstider påvirker landskabet, menneskene og handlingen i de fire romaner.”

Serien om Selma Falck

Selma Falck er advokat – så længe det varer – og kendt i Norge for sin karriere i tophåndbold, sin sejr i Vild med dans … og for at have fået en skade i en håndboldkamp, der betyder, at hun ikke kan græde. Hvad folk ikke ved er, at Selma også er afhængig af at gamble. Stort. For det meste går det godt, men det er ikke for pengenes skyld, Selma spiller; det er for spændingens. I sin nye karriere som privatefterforsker får Selma hjælp af Einar Fallesen, en tidligere politimand, der er gået til bunds i samfundet og i sit eget mørke.

Interview

Anders de la Motte om Skånekvartetten

Interview

Anders de la Motte om Skånekvartetten

Den skånske krimiforfatter Anders de la Motte har vendt storbylivet ryggen og sænket tempoet i sine spændingsromaner. Resultatet er fire bøger, hvor en krybende, landlig uhygge hjemsøger siderne og fortiden stadig kaster en tung skygge.

Skånekvartetten

Skånekvartetten består af fire selvstændige, psykologiske thrillers, der foregår i Skåne, hvor Anders de la Motte voksede op. I alle fire bøger kobles en ulykkelig hændelse fra fortiden sammen med nutidige begivenheder. 

Det er først og fremmest stemningen, der griber læseren. Ildevarslende, klaustrofobisk. Anders de la Motte kan som få andre drage læseren ind i en verden, hvor der hele tiden er en understrøm af fare og sorg. Det er dybt fascinerende. Han har stor empati for sine personer, selv dem der begår onde handlinger. Samtidig formår de la Motte at overraske læseren rent plotmæssigt. 

De stemningsfulde bøger i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr