Formater

 • MP3-bibliotekslydbog på CD
  MP3-bibliotekslydbog på CD
  Februar 2020 ISBN: 9788770073059
  Pris inkl. moms 0,00 kr.
  Pris ekskl. moms 1.145,00 kr.

  Oversat af Iben Mondrup
  Omslag: Eric Thunfors
  Indlæst af: Maria Stokholm
  1 cd i 1 mappe
  Spilletid: 10:45

Lara Prescott

Alt hvad vi var

Roman

EN DRAMATISK FORTÆLLING OM, HVORDAN
KÆRLIGHED OG KUNST KAN FORANDRE VERDEN.

1949 – Sovjetunionen.
Manuskriptet til kærlighedsromanen Doktor Zjivago af den berømte forfatter Boris Pasternak, bliver af myndighederne stemplet som systemkritisk og bandlyses, inden det når at blive udgivet. Forfatterens nære ven, elskerinde og muse, Olga Ivinskaja, bliver sendt i arbejdslejr. Manuskriptet smugles ud af landet, og romanen bliver en international sensation.

1956 – Washington D.C.
CIA planlægger at bruge Pasternaks roman som våben i Den Kolde Krig. Agenterne, der skal i spil, er imidlertid ikke som spioner er flest. To maskinskriversker – den charmerende, erfarne Sally og den lovende nybegynder Irina – får deres livs udfordring: De skal smugle romanen tilbage ind i Sovjetunionen, koste hvad det vil.

I EN VERDEN DOMINERET AF MÆND ER
KVINDER DE PERFEKTE SPIONER.

Formater

 • MP3-bibliotekslydbog på CD
  MP3-bibliotekslydbog på CD
  Februar 2020 ISBN: 9788770073059
  Pris inkl. moms 0,00 kr.
  Pris ekskl. moms 1.145,00 kr.

  Oversat af Iben Mondrup
  Omslag: Eric Thunfors
  Indlæst af: Maria Stokholm
  1 cd i 1 mappe
  Spilletid: 10:45

Anmeldelser

 • "En helt igennem gribende og fortryllende roman, som man skal unde sig selv at læse. En læseoplevelse ud over det sædvanlige – bogen er umulig at lægge fra sig. Det er et brag af en debutroman, og vi kan kun håbe på at se meget mere fra forfatteren."

  Bibliotekernes lektørudtalelse
 • "ALT HVAD VI VAR er en velstøbt og stærk fortælling med afsæt i historiske begivenheder. De faktuelle begivenheder bliver bagtæppet for skæbnefortællinger med stærke kvinder i centrum. Det er kvindernes bog. De er heltene, uanset om vi er i Vesten eller i Østblokken, og Prescott hylder dem stilsikkert og bevægende."

  Bogblogger.dk
 • "En smuk og romantisk fryd af en roman."

  New York Times
 • "En fortælling der har det hele: turbulente historiske begivenheder, romantisk kærlighed og spionage."

  The Sunday Mirror
 • "Denne dramatiske koldkrigsthriller spinder et forførende spiondrama over virkelighedens hemmelige mission omkring udgivelsen af Boris Pasternaks russiske kærlighedshistorie, klassikeren Doktor Zjivago."

  O, The Oprah Magazine
 • "Prescotts hårdkogte skildring af Washingtons D.C.s efterretningsverden – med dens sociale og seksuelle hierarkier – giver læseren en Mad Men-lignende tur ind i en verden, hvor kvinder måtte arbejde dobbelt så hårdt for at blive taget seriøst og det ovenikøbet i høje hæle ..."

  The Washington Post
 • "Sprudlende ... En verden af international spionage med en handling, der tager afsæt i den sande, uforglemmelige historie."

  Entertainment Weekly
Se alle anmeldelser
+