Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  April 2011 ISBN: 9788770535892

  266 sider
  Omslag Anne Kragelund

   

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  Juni 2014 ISBN: 9788771461985

  Omslag Anne Kragelund

Keld Conradsen

Angus McFinneys fatale forstyrrelser

Roman

Dette er historien om en mand, der en dag startede et hændelsesforløb, som flere måneder senere kulminerede i en slags seriemord med omvendt fortegn. Til hans forsvar skal det siges, at han intet usædvanligt foretog sig. Hvad der skete den dag var blot, at forskellige ting på samme tid kom i bevægelse.

Fotografen Angus McFinney lever et sorgløst og enkelt liv i København. På grund af sin store tiltrækningskraft på det modsatte køn, har han som regel flere affærer kørende på samme tid. For tiden drejer det sig om den kølige advokat Merete Berthelsen, den livsglade forretningskvinde Nanna Willumsen, den forelskede Laila Alfredsson – plus det løse.

ANGUS McFINNEYS FATALE FORSTYRRELSER er den skæbnesvangre og tragikomiske historie om en mand, der kommer til at forstyrre en række forholdsvis almindelige kvinders alt for almindelige tilværelser med fatale konsekvenser til følge.

Læs et miniinterview med Keld Conradsen, hvor han bl.a. svarer på, om han synes, at Angus er en sympatisk mand, om bogen var sjov at skrive, og om hvad han allerhelst vil have, at vi skal tænke over, når vi har læst bogen.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  April 2011 ISBN: 9788770535892

  266 sider
  Omslag Anne Kragelund

   

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  Juni 2014 ISBN: 9788771461985

  Omslag Anne Kragelund

Anmeldelser

 • "Keld Conradsen skriver med sikkert håndelag for både sprog og plot, og han er både tankevækkende, satirisk-sarkastisk og (heldigvis) solidarisk i portrætterne af de seksuelt frustrerede kvinder, der har brug for noget andet og mere end ægteskabets tryghed."

  Weekendavisen
 • "Denne her fortælling ender et sted, jeg aldrig havde gættet. Sjovt og mærkeligt. Men så absolut mærkeligt på den gode måde ... Keld Conradsen skriver rigtig godt, og jeg slugte den her historie på få dage, fordi jeg ikke havde lyst til at stoppe med at læse."

  Bogblogger.dk
 • "Keld Conradsens skildring af Angus og de kvinder der omgiver ham er svært underholdende og prægtig læsning, og han får denne virile antihelt til at fremstå ømt og troværdigt."

  Flensborg Avis