Formater

 • Storskrift
  Storskrift
  April 2019 ISBN: 9788770072090
  Pris inkl. moms 1.398,00 kr.
  Pris ekskl. moms 1.118,40 kr.

  2 bind
  Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt
  Omslag: Henrik Koitzsch

  Til pressen

  Tove Alsterdal

  Blindtunnel

  Spændingsbog

  Et nyt liv på en malerisk vingård. Det er drømmen for Sonja og Daniel, et ægtepar i 50’erne, der trænger til en ny start.

  Vingården ligger i Bøhmen i Tjekkiet – det der engang var kendt som Sudeterland. Under renoveringen af vingården, der har stået tom i årtier, finder Daniel det mumificerede lig af en lille dreng med en Reichsmark fra 1945 i lommen. En dør til fortiden og til en brutal udrensning med rødder i Nazi­tyskland åbner sig.

  BLINDTUNNEL er en stemningsfuld spændings­roman, hvor fortid og nutid fletter sig sammen i en fortælling om menneskelig brutalitet – og loyalitet. Tove Alsterdal giver et nyt perspektiv på en historie, vi alle troede, vi kendte, og stiller os spørgsmålet: Hvor langt vil vi gå for at redde os selv og minderne om dem, vi elsker?

  Formater

  • Storskrift
   Storskrift
   April 2019 ISBN: 9788770072090
   Pris inkl. moms 1.398,00 kr.
   Pris ekskl. moms 1.118,40 kr.

   2 bind
   Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt
   Omslag: Henrik Koitzsch

   Til pressen

   Anmeldelser

   • "… en tankevækkende, perspektivrig illustration af det tragiske i, at hævntørst og blinde vinkler får lov at dirigere vores liv. Hvor opløftende at møde en forfatter, der så kompetent inddrager historisk viden!"

    Svenskestemmer.dk
   • "Vellykket kombination af spændingsroman og fortælling om en af de mere oversete begivenheder i forbindelse med 2. Verdenskrig, udrensningen af sudetertyskerne … Jeg synes altid, det er interessant, når jeg ud over at blive underholdt også bliver klogere, og når romanen så samtidig er skrevet i et flydende sprog og historien hænger fint sammen, så et det et ekstra plus."

    Litteratursiden
   • "Tove Alsterdal er på få år blevet en af Sveriges bedst kendte krimiforfattere."

    Søndag
   • "Der er dømt storpolitik og familiestridigheder, og Tove Alsterdal folder på oplysende vis denne del af Europas historie ud via sine karakterer."

    Bogblogger.dk
   • "… velskrevet og indeholder overbevisende personer og miljøer."

    Bibliotekernes lektørudtalelse
   Se alle anmeldelser
   +