Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  Februar 2014 ISBN: 9788771460889

  423 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag: Mark Swan

Mark Billingham

Blodets susen

Spændingsbog

Under en ferie i Florida mødes tre engelske par tilfældigt ved hotellets pool, og på trods af åbenlyse forskelligheder nyder de sammen ferien i en rus af farve­strålende drinks, eksotisk mad og strålende solskin. På den sidste feriedag kastes en skygge over paradiset, da en teenagepige forsvinder fra hotellet. Pigens lig bliver senere fundet halvt opløst i mangrovesumpens grumsede vand.

Hjemme i England bliver de tre par afhørt i sagen om pigen, og ved tre mere og mere anspændte middage konspirerer de på kryds og tværs om, hvem der står bag forbrydelsen.

Pludselig meldes en anden pige savnet, denne gang i London.

BLODETS SUSEN er en medrivende thriller med et intelligent plot og med Billinghams uovertrufne evne til at beskrive menneskers stærke og svage sider.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  Februar 2014 ISBN: 9788771460889

  423 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag: Mark Swan

Anmeldelser

 • "Billingham har skrevet en spændende krimisædeskildring, hvor hans vanlige detektiv Thorne lige kommer forbi på en fransk visit. Men hvilken!"

  Politiken
 • "Trods det moderne islæt med charterrejse til de varmere himmelstrøg, skriver Mark Billingham sig fint ind i arven efter Agatha Christie. [...] Det virkelig brillante ved ’Blodets susen’ er, at Billingham trods storby-iscenesættelsen har skabt et lille fortættet drama, hvor de seks mulige mordere lige så godt kunne have boet i samme landsby med velfriserede rosenbede og nævenyttige naboers blikke over hækkene i stedet for de tre pars boliger i Southgate, Forest Hill og Crawley."

  Weekendavisen
 • "Det er en sindsoprivende velskrevet krimi med levende mennesker og et fremragende plot."

  Søndag
 • "Mark Billingham skildrer i sin nyeste krimi " Blodets susen" hverdagsliv i England og ferieliv under Floridas palmer, mens spændingen stiger, efterhånden som læseren kommer bag facaderne på de tilsyneladende helt almindelige ægtepar, der selvfølgelig langtfra er så almindelige, som man skulle tro."

  Kristeligt Dagblad
 • "Anderledes og meget solid roman fra Billinghams hånd, som vil gøre hans fans glade og samtidig åbne op for nye læsere, der ikke gider endnu en krimiserie."

  Lektørudtalelse
Se alle anmeldelser
+