Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788770535793

  379 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslagsdesign: Sean Garrehy – LBBG

  Læs uddrag

Mark Billingham

Blodsbeslægtet

Spændingsbog

I hånden på en myrdet kvinde finder politiets retsmedicinere en stump af et røntgenbillede, og det går op for kriminalkommissær Tom Thorne og hans kollegaer, at der er tale om en højst usædvanlig sag.

Thorne opdager, at ofrets mor blev dræbt af seriemorderen Raymond Garvey, der nåede at myrde syv kvinder, før det lykkedes politiet at stoppe ham. Da flere lig og flere stumper af røntgenbilledet bliver fundet, står det klart, at nogen er i gang med at udrydde børnene af Garveys ofre. Thorne må nu sætte alt ind på at beskytte de sidste potentielle ofre – og på at indkredse en morder, der hele tiden er mindst ét skridt foran politiet.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788770535793

  379 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslagsdesign: Sean Garrehy – LBBG

  Læs uddrag

Anmeldelser

 • "Ondartet spænding, man tør næsten ikke vende siderne!"

  Søndag
 • "BLODSBESLÆGTET, som titlen på romanen er, cementerer Mark Billinghams ry som en af Storbritanniens mest interessante kriminalforfattere - handlingen føles aldrig anstrengt, dialogen er skarp, kulisserne atmosfæremættede og figurerne sprællevende."

  Information
 • "Englænderen har gennem Thorne-serien raffineret sin litterære signatur og har fuld kontrol over sin fortælling. Man pløjer sig grådigt gennem romanens højspændte kurver og kreative skift i synsvinkler. »Blodsbeslægtet« er intenst krimidrama Made in England."

  Jydske Vestkysten
 • "Velskreven og dreven helt til slutningen Stadigvæk stædigt underholdende, dog krydser vi fingre for, at Tom snart bliver far og Louise en smule mere rar."

  Politiken
 • "Briter er som regel altid godt selskab. Ingen mestrer som dem den knastørre sarkasme og det elegante, sproglige bid. Mark Billingham er ingen undtagelse."

  Berlingske
Se alle anmeldelser
+