Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788770533874

  412 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslagsdesign: Duncan Spilling, Little Brown Book Group

  Læs uddrag

Mark Billingham

Dødsbudskab

Spændingsbog

En netop løsladt fange går målrettet og nådesløst efter at straffe de mennesker, der er skyld i hans ulykke: den lange fængselsstraf og tabet af hans familie. Men hvorfor fotograferer han sine hævnaktioner og sender billederne til kriminalkommissær Tom Thorne?

Svaret skal findes et sted i Thornes fortid. Den mest kyniske psykopat, Thorne nogensinde har mødt, har tilsyneladende ikke mistet sin uhyggelige evne til at manipulere med sine omgivelser – og han har ikke opgivet at få ram på den mand, der sendte ham bag tremmer.

Opklaringen af sagen er et kapløb med tiden. For Thorne bliver det også et gensyn med fortidens rædsler.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788770533874

  412 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslagsdesign: Duncan Spilling, Little Brown Book Group

  Læs uddrag

Anmeldelser

 • "Mark Billinghams to seneste udgivelser markerer et kunstnerisk højdepunkt i englænderens forfatterskab. [...]»Dødbudskab« er helstøbt, forædlet fortællekunst fra Londons underverden. Nyd den."

  Jydske Vestkysten
 • "Billingham leverer effektivt og fermt varen som en underholdende og velskreven politiroman med et intelligent plot og vittige dialoger ... stadigvæk er Billingham blandt de bedste i genren."

  Politiken
 • "Billingham leverer som altid en velskrevet krimi, og især hans dialog og hans personkarakteristikker er fremragende eksempler på, hvordan de discipliner skal turneres. ... Billingham formår i DØDSBUDSKAB at få læseren til at have medlidenhed med morderen helt frem til den overraskende slutning."

  Fyens Stiftstidende