Formater

 • Bibliotekslydbog på CD
  Bibliotekslydbog på CD
  ISBN: 9788770531085
  Pris inkl. moms 2.480,00 kr.
  Pris ekskl. moms 1.984,00 kr.

  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag ved Hege Dalsgaard
  Indlæst af: Mikkel Bay Mortensen
  9 cd’er i 1 mappe
  Spilletid: 11:50

Mark Billingham

Dovenkrop

Spændingsbog

FORTIDEN HAR INDHENTET DEM. DET HAR HAN OGSÅ ?

Ti dage efter Douglas Remfry er blevet løsladt fra fængslet, bliver han fundet død på et snusket hotelværelse; hænderne er bundet, og han har en hætte over hovedet. Han var dømt for voldtægt, og nu er han selv blevet voldtaget. Nogen har vidst, at Remfry skulle løslades, og nogen har ment, at han ikke er blevet straffet tilstrækkeligt. Er det ofret, der har gjort Remfry til offer? Da en anden dømt voldtægtsforbryder findes myrdet efter samme modus operandi, bliver det hele mere kompliceret. Har nogen sat sig for at hævne sig på alle landets voldtægtsforbrydere?

Kriminalkommissær Tom Thorne har svært ved at have rigtig ondt af disse mordofre, og han har svært ved at mobilisere iver efter at finde gerningsmanden. Men efterhånden, som efterforskningen skrider frem, finder Thorne et offer, der er værd at kæmpe for, og han kaster sig for alvor ud i jagten.

DOVENKROP er på én gang en traditionel og nyskabende thriller; den traditionelle krimis forcer i et avanceret plot tilsat sort humor og med en skødesløs, men entusiastisk hovedperson, den udskældte kriminalkommissær, Tom Thorne.

Det er tredje bog i serien om kriminalkommissær Tom Thorne og den selvstændige efterfølger til SOV SØDT (2004) og BANGEBUKS (2005).

Udgivet med oversættelsesstøtte fra Europa-Kommissionens Kultur 2000-program.

Formater

 • Bibliotekslydbog på CD
  Bibliotekslydbog på CD
  ISBN: 9788770531085
  Pris inkl. moms 2.480,00 kr.
  Pris ekskl. moms 1.984,00 kr.

  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag ved Hege Dalsgaard
  Indlæst af: Mikkel Bay Mortensen
  9 cd’er i 1 mappe
  Spilletid: 11:50

Anmeldelser

 • "”Dovenkrop” er skiftevis hæsblæsende og rolig, konstant sprogligt veloplagt med høj humor, og tonen er ofte hinsides bramfri. Plottet er godt og stringent, og der er indbyggede overraskelser. De fleste læsere vil givetvis opleve, at egne teorier om gådernes løsning kuldsejler, når der mangler 50 sider. Spændingen holder til det sidste. [… ] Mark Billlingham har begået et overordentlig kvalificeret bud på en topmoderne britisk kriminalroman."

  Information
 • "”Dovenkrop” er endnu en gang en inciterende og fascinerende historie om, hvor umenneskeligt livets lod kan blive for visse mennesker. […] For alle os blaserte og hårdkogte krimijunkies er bogen er meget, meget lang nat med masser af solid spænding helt til vækkeurets ring."

  Politiken
 • "Det smukt udtænkte plot og spændingskurvens rykvise stigning får læseren til at glemme alt om den kølige hvidvin, og desuden fænger Billinghams portræt af Thorne mindst lige så meget – den godt fyreårige, fraskilte, lettere desillusionerede og småkysniske kriminalkommisær med det sårbare indre, der både vil og ikke vil en kæreste. Sådan skal en strisser være nu om stunder."

  Weekendavisen
 • "Siderne hvivler støv op. Man spæner gennem bogen, som er alt andet end dovenkrop. Det er vildt, hidsigt, intenst. Det er grufuld galskab. Det er sanseløst spændende. Det er kort og godt en helt forrygende, hårdkogt noir-krimi, der blinker ”Køb mig”. Læs mig. Elsk mig” i storbyneon. [...] Plottet er stramt og kraftfuld som ind i helvede – og der når man ind, skulle jeg hilse og sige. Personerne står sprællevende foran én. Stemmerne er blevet frostklare og facetterede. Tak skæbne, for en udsøgt blodig fornøjelse!"

  Jydske Vestkysten
Se alle anmeldelser
+