Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  August 2012 ISBN: 9788770538480

  335 sider
  Omslag ved Henrik Koitzsch

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  August 2012 ISBN: 9788771460933

  Omslag ved Henrik Koitzsch

Lis Vibeke Kristensen

Kastraterne

Roman

Komponisten Claus stod foran et internationalt gennembrud, da han blev udsat for et overfald, der var tæt på at koste ham livet. Efter to års pause er han tilbage i kampen, nu som deltager i en international workshop på en lille fransk klippeø.

Claus og hans kolleger skal forvandle øen til musik, men øen har sine egne love og bærer på sine egne hemmeligheder. Før de ved af det, er Claus og hans kæreste Lilith overhalet indenom af kræfter, de ikke kan styre. Fortid og nutid mødes i en historie om misbrug og svigt og hævn, med et persongalleri, der spænder fra internationale sangstjerner til øens outsiderkunstner.

KASTRATERNE er en roman om overlevelsesstrategier og moralske dilemmaer, om magtkampe og storhedsvanvid og om vanskeligheden ved at beholde sin uskyld blandt mennesker uden skrupler. Men også om nye begyndelser.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  August 2012 ISBN: 9788770538480

  335 sider
  Omslag ved Henrik Koitzsch

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  August 2012 ISBN: 9788771460933

  Omslag ved Henrik Koitzsch

Anmeldelser

 • "Lis Vibeke Kristensen fører os i sin nye roman sikkert gennem et kompliceret spil mellem mennesker, der har dybe ar på sjælen. [...]Den er i det hele taget rig på psykologisk indsigt i menneskers behov og ofte desperate forsøg på at opfylde dem. Lis Vibeke Kristensen skriver dramatisk, farligt og med flair for spænding. Det er en fremragende roman."

  Kristeligt Dagblad
 • "Fremragende litteratur. Romanen udstiller medmenneskelighedens flygtighed og godhedens afmagt. [...] Bogen placerer atter en gang Lis Vibeke Kristensen som en af tidens bedste skildrere af mennesket på godt og ondt."

  Fyns Amts Avis
 • "Som læser kan man indimellem føle, at man selv bliver en del af det skræmmende eksperiment -et absurd teaterstykke -hvor en klaustrofobisk følelse hele tiden trænger sig mere og mere på! Mærkelige ting sker, man vil væk, men kan ikke komme det! Det er et interessant psykologisk eksperiment, Lis Vibeke Kristensen sætter op i "Kastraterne". Symbolikken er stærk, og sproget er fængende."

  Fyens Stiftstidende
 • "Lis Vibeke Kristensens styrke er de kvindelige figurers indre replikker."

  Politiken
Se alle anmeldelser
+