Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788771468120

  186 sider
  Omslag: Henrik Koitzsch

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  ISBN: 9788771468809

  Omslag: Henrik Koitzsch

 • Lydbog - download
  Lydbøger - download
  ISBN: 9788771468328

  Omslag: Henrik Koitzsch
  Indlæst af: Pernille Bévort
  Spilletid: 5:15

Anders Johansen

Krigshemmeligheder

og andre små og store gemmelege

Ungdomsbøger

Daniel. Tina. Sebastian. Clemens. Julie. Katja.
Patrick. Alexander. Camilla. Linda. Mads.

11 unge.
11 hemmeligheder.
11 små og store gemmelege.
11 historier, der snor sig ind i hinanden.

Ulven hyler mod månen, men Mads hører den ikke, selvom han også er ude i skoven her midt om natten. Han hører kun scooterens motor, ser kun lyset fra de dobbelte forlygter, har ikke andet i hovedet end sine krigshemmeligheder.

 

Skoler, institutioner mv.:
Ønsker du at afgive en bestilling, så send os en mail med følgende oplysninger:

Titel og antal
Leveringsadresse, kontaktperson og telefonnummer til kontaktperson
CVR
EAN-nummer

mailes til forlaget@modtryk.dk

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788771468120

  186 sider
  Omslag: Henrik Koitzsch

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  ISBN: 9788771468809

  Omslag: Henrik Koitzsch

 • Lydbog - download
  Lydbøger - download
  ISBN: 9788771468328

  Omslag: Henrik Koitzsch
  Indlæst af: Pernille Bévort
  Spilletid: 5:15

Anmeldelser

 • "Anders Johansen har en fremragende forståelse for hvad det ville sige at være en del af den danske ungdom. Det hele virker så autentisk ned til mindste detalje, bl.a. slangord, at man som læser tit glemmer at bogen ikke er skrevet af en teenager. Overordnet en virkelig god og realistisk ungdomsroman som jeg vil anbefale til alle YA fans - unge som gamle."

  @cathrinereads
 • "Det er en meget vægtig og vedkommende roman, vi endnu en gang læser fra Anders Johansens hånd. Dels er den på indholdssiden rystende, både hvad angår de positive og de tragiske udløbere af de unge menneskers liv og handlinger, krige og hemmeligheder. Dels må man endnu en gang kippe med flaget for det smukke sprog, han gang på gang begejstrer med."

  Børn & Bøger
 • "Krigshemmeligheder anbefales varmt til selvlæsning, til undervisningen i dansk i udskolingen, både på grund af indholdet, kompositionen og Anders Johansens fornemme, letflydende dansk… Hvad der gør bogen til noget særligt er den måde Anders Johansen inddrager lokalsamfundet og naturen på – den er bare stor ude på heden."

  Bogbotten.dk
 • "Jeg beundrer Anders Johansens medrivende sprog, der både er nutidigt, men som også tager mig tilbage til hvordan sproget i ungdomslitteraturen var, da jeg gik i folkeskole for 10 år siden. At forfatteren både kan være up-to-date i sit ordvalg, og samtidig bevare hans unikke, originale varemærke, er for vildt. Jeg elsker det!"

  @drengetiltjeneste
 • "Der er som altid noget vigtigt på spil, når forfatteren Anders Johansen udsender en ny ungdomsroman: store spørgsmål, realistiske, vedkommende, interessante og autentiske historier."

  Folkeskolen.dk
 • "Velskrevet og spændingsfyldt ungdomsbog."

  Bibliotekernes lektørudtalelse
 • "Historierne er meget realistiske og autentiske, men også meget forskelligartede. Alle er interessante og behandler vigtige temaer. Det er meget tidstypisk og aktuelt med fremmedhad og udanskhed symboliseret af ulven, sat sammen med almindelig teenageangst og frygt for ikke at passe ind eller være god nok … og alt i alt er ’Krigshemmeligheder’ en rigtig god ungdomsbog med masser at byde på."

  ReadingRaindrops.dk
 • "Unge vil kunne lide bogen, fordi de vil kunne se sig selv og deres venner i de mange problemer, der opstår i den, og de vil få en fornemmelse af, at det ikke kun er dem, der har det på den måde. Det er jo hårdt at være teenager."

  Bogrummet.dk
Se alle anmeldelser
+