Formater

 • Hardback
  Hardback
  Marts 2012 ISBN: 9788770537452

  411 sider
  Oversat af Hanna Lützen
  Omslag: Eamon O’Donaghue

  Læs uddrag

P.B. Kerr

Lampens børn 7

Djengis Khans Gravrøvere

Ungdomsbøger

En gammel profeti fortæller, at det kun er et par djinn-tvillinger, der kan redde verden, når den er ved at gå under i brændende mørke og ødelæggelse. Hvis profetien er sand, kan alt være slut for John og Philippa …

Djinn-tvillingerne John og Philippa er på ferie med deres onkel Nimrod, da en nærtliggende vulkan går i udbrud. For Nimrods butler, Mukke, er det dråben, der får bægeret til at flyde over: Han siger op og rejser hjem til Manchester. Mens tvillingerne og deres onkel forsøger at finde ud af, hvad eller hvem det er, der får ikke bare én, men hundredvis af vulkaner til at gå i udbrud verden over på samme tid, kommer Mukke på en noget besværlig rejse.

Sammen med to islandske vulkaneksperter leder tvillingerne og Nimrod efter årsagen til, at de mange vulkaner går i udbrud, for hvis de ikke får det stoppet, ser verdens fremtid dyster ud. Gådens løsning findes måske i Djengis Khans grav, hvis placering har været hemmelig i mere end syv hundrede år.

DJENGIS KHANS GRAVRØVERE er syvende og sidste bind i serien om Lampens Børn.

Formater

 • Hardback
  Hardback
  Marts 2012 ISBN: 9788770537452

  411 sider
  Oversat af Hanna Lützen
  Omslag: Eamon O’Donaghue

  Læs uddrag

Anmeldelser

 • "Som altid skriver Philip Kerr med humor, velvalgte billeder og masser af vid. Historien er bygget spændende op, og man fornemmer forfatterens sikre greb om spændingsgenren. [...] Der venter alle Lampens Børn-fans en rigtig spændende og underholdende bog. God fornøjelse."

  Kultur-Caféen