Formater

 • MP3-bibliotekslydbog på CD
  MP3-bibliotekslydbog på CD
  December 2005 ISBN: 9788770534819
  Pris inkl. moms 3.825,00 kr.
  Pris ekskl. moms 3.060,00 kr.

  Oversat af Ellen Boen
  Omslag ved Henrik Koitzsch
  Indlæst af Torben Sekov.
  17 cd'er i 1 mappe.

Stieg Larsson

Mænd der hader kvinder

Spændingsbog

Vinder af Glasnøglen for Bedste nordiske krimi 2005

Journalist Mikael Blomkvist har brug for en timeout. Han er lige blevet idømt tre måneders fængsel for bagvaskelse af finansmanden Hans-Erik Wennerström og beslutter sig til at tage en pause fra sit job  ved tidsskriftet Millennium.

Samtidig får han en usædvanlig opfordring. Henrik Vanger, pensioneret direktør for Vangerkoncernen, vil have Mikael til at skrive slægtens historie. Men det viser sig snart, at familiekrøniken er et dække over Mikaels virkelige opgave: At finde ud af, hvad der skete med Henrik Vangers unge slægtning, Harriet, som forsvandt for snart fyrre år siden.

Mikael Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven og til sin hjælp får han Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk researcher og landets bedste hacker. Sammen graver de  i Vangerfamiliens fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane.

MÆND DER HADER KVINDER er første bind af tre om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, et enestående nyt makkerpar i skandinavisk kriminallitteratur. Det er effektiv og vedkommende underholdning, skrevet med en sikker fornemmelse for den tid, vi lever i.


Formater

 • MP3-bibliotekslydbog på CD
  MP3-bibliotekslydbog på CD
  December 2005 ISBN: 9788770534819
  Pris inkl. moms 3.825,00 kr.
  Pris ekskl. moms 3.060,00 kr.

  Oversat af Ellen Boen
  Omslag ved Henrik Koitzsch
  Indlæst af Torben Sekov.
  17 cd'er i 1 mappe.

Anmeldelser

 • "Den sjette stjerne får Larsson for sin originale opfindelse af opdageren Salander. Vi ser frem til de to næste bind om det nye højst usædvanlige makkerpar i svensk kriminallitteratur."

  Berlingske Tidende
 • "Larsson imponerer hele vejen igennem med sin skarphed, intensitet og træfsikkerhed på samtlige niveauer? årets bedste krimi-udgivelse til dato."

  Fyens Stiftstidende
 • "Mænd der hader kvinder er en på én gang klassisk og meget original kriminalroman som takket være Larssons virtuose udfoldelse af det omfattende stof kommer til at fremstå som i uhyggelig grad troværdig."

  Politiken
 • "Det kendetegnende for Larsson er i det hele taget, at han er beskidt og moderne på en forfriskende måde? vildt tilfredsstillende."

  BT
Se alle anmeldelser
+