Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  September 2012 ISBN: 9788770538305

  381 sider
  Oversat af Ole Steen Hansen
  Omslag ved Henrik Koitzsch

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  September 2016 ISBN: 9788771464870

  Oversat af Ole Steen Hansen
  Omslag ved Henrik Koitzsch

Philip Kerr

Manden med et hjerte af jern

Spændingsbog

Året er 1941, og Bernie Gunther vender tilbage fra Østfronten til et krigsplaget Berlin. Men hurtigt kaldes han til Prag af sin tidligere chef, general Reinhard Heydrich, som har brug for en livvagt til at sikre sig imod den ulmende folkelige vrede i Böhmen-Mächen.

På Heydrichs slot uden for Prag møder Gunther nogle af regionens ledende nazister og oplever fra forreste række et kompliceret magtspil i nazitoppen. Et magtspil, som Gunther ufrivilligt bliver en del af, da en adjudant bliver myrdet på sit værelse. Døren til værelset er låst indefra, og vinduerne forsvarligt haspet til. Bernie Gunther står over for en klassisk mordgåde, hvor morderen skal findes i den sluttede kreds af gæster.

MANDEN MED ET HJERTE AF JERN er ottende bind i Philip Kerrs Berlin Noir-serie. Denne gang finder handlingen sted midt i Anden Verdenskrig, hvor nazisterne stadig er i offensiven, og forfølgelsen af Europas jøder tager fart.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  September 2012 ISBN: 9788770538305

  381 sider
  Oversat af Ole Steen Hansen
  Omslag ved Henrik Koitzsch

  Læs uddrag
 • E-bog
  E-bøger
  September 2016 ISBN: 9788771464870

  Oversat af Ole Steen Hansen
  Omslag ved Henrik Koitzsch

Anmeldelser

 • "Philip Kerrs krimiserie er nået til 1941, hvor opdager Gunther skal hjælpe Reinhardt Heydrich i Prag. Det er eminent krimilitteratur."

  Weekendavisen
 • "Den rapkæftede kommissær Bernhard Gunther er tilbage i nok en velskrevet, intens og ravnesort noir-roman. [..] Den historiske akkuratesse er velintegreret i det velsmurte plot, Gunthers ironiske, hårdkogte fortællerstil med flittig brug af overdrivelse, sidder som regel lige i kronjuvelerne på de selvhøjtidelig, men dødsensfarlige SS-topfolk."

  Kultur-cafeen.com
 • "Bind otte i Berlin Noir-serien er fremragende, og forfatterens brug af den historiske baggrund som rammen til romanen fungerer perfekt og er med til at skabe et levende og troværdigt billede af Tyskland under 2. verdenskrig."

  Bibliotekernes lektørudtalelse
 • "Kerr skriver fænomenalt. Man føler sig grangiveligt som Gunthers alter ego, der futter rundt blandt kæderygende nazister i et krigshærget Mellemeuropa. Detaljerigdommen er ubegribelig og allestedsnærværende uden på noget tidspunkt at føles pålæsset. Personerne lever (indtil de dør pludseligt og brutalt!), og handlingen skrider rask af sted på lette fjed. For pokker, hvor er det godt."

  Bogrummet .dk
 • "[...] som i de foregående syv romaner er det en intens og spændende beretning, som Kerr disker op med. [...] Det er sikkert og velturneret, så Kerr holder dampen oppe i den efterhånden lange saga om Bernhard Gunther, Berlin og nazisme."

  Bogblogger.dk
Se alle anmeldelser
+