Formater

 • Storskrift
  Storskrift
  Marts 2018 ISBN: 9788770070393
  Pris inkl. moms 995,00 kr.
  Pris ekskl. moms 796,00 kr.

  2 bind
  Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Morten Hesseldahl

Masada

Spændingsbog

På en af byens dyreste adresser bor Rune Dalum. En usædvanlig rengøringsassistent, der ikke har nogen anelse om, at han snart kommer til at spille en afgørende rolle i konflikten i Mellemøsten.

Sammen med overboens mutte teenagedreng og den tid­ligere efterforsker Ludmilla Noam trækkes han ind i en konfrontation, hvor tolkningen af fænomenet Masada kan betyde forskellen på liv og død.

Det går op for dem, at der ikke bare er tale om en støvet ruin ved Det Døde Hav. Masada er blodig alvor midt i et vinterramt København.

Masada vil afgøre Israels fremtid. Og Runes.

Formater

 • Storskrift
  Storskrift
  Marts 2018 ISBN: 9788770070393
  Pris inkl. moms 995,00 kr.
  Pris ekskl. moms 796,00 kr.

  2 bind
  Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet

Anmeldelser

 • "Som sædvanlig hos Hesseldahl er der ikke tale om nogen demonstrativt løftet pegefinger mod dette eller hint, men derimod om iscenesættelsen af komplekse figurerer og begivenheder på let genkendeligt grundlag, der inviterer til kritisk eftertanke. Det hele serveret i det spændingsromansformat som forfatteren behersker så suverænt."

  Jyllands-Posten
 • "Kernen i Hesseldahls som altid velskrevne thriller er, at jødedommen ude på sin fundamentalistiske højrefløj er mindst lige så militant og fanatisk som kolleger inden for kristendom og islam. … tankevækkende, sofistisk og romantisk …"

  Politiken
 • "Jeg læste den i ét stræk på en aften. Hesseldahls bøger bliver stadig mere velkonstruerede (...) Masada er spændende nok til, at man nødigt lægger den fra sig, før trådene er udredt. Og det uhyggelige er, at handlingen på det overordnede plan ikke er helt usandsynlig."

  Information
 • "Det er storpolitik i lange baner, og det holder! Til dig, der er til politisk spænding."

  Magasinet Liv
 • "Du er i godt selskab med denne letlæste spændingsroman og drives frem af plottets udvikling og nogle personer, du gider involvere dig i."

  Litteratursiden.dk
 • "Spændende, velskrevet og underholdende thriller med et skræmmende afsæt i det vi alle frygter, terror i Danmark."

  Bibliotekernes lektørudtalelse
Se alle anmeldelser
+