Formater

 • MP3-bibliotekslydbog på CD
  MP3-bibliotekslydbog på CD
  November 2018 ISBN: 9788770070836
  Pris inkl. moms 1.431,25 kr.
  Pris ekskl. moms 1.145,00 kr.

  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag: Sarah Young
  Indlæst af: Karsten Pharao
  1 cd i 1 mappe
  Spilletid: 11:57

  Stephen Fry

  Mythos

  Roman

  Stephen Fry indfanger den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser.

  De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo­rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.

  Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og veloplagt indføring i krigsførelse, rivalisering, erotik, bedrag, livsvisdom, triumf og tragedie.

  MYTHOS er indlæst som lydbog af Karsten Pharao. Hør bogens forord her.

  Formater

  • MP3-bibliotekslydbog på CD
   MP3-bibliotekslydbog på CD
   November 2018 ISBN: 9788770070836
   Pris inkl. moms 1.431,25 kr.
   Pris ekskl. moms 1.145,00 kr.

   Oversat af Allan Hilton Andersen
   Omslag: Sarah Young
   Indlæst af: Karsten Pharao
   1 cd i 1 mappe
   Spilletid: 11:57

   Anmeldelser

   • "Myterne er genfortalt med både humor og med så naturlig en stemme, at det bliver charmerende og en virkelig god læseoplevelse."

    Litteraterne.com
   • "I en tid præget af hastig glemsel og grov overfladiskhed er det en vigtig gestus, Fry gør med Mythos, der sigter efter at genfortælle de vigtigste græske myter, så alle er velkomne; det skal være en fornøjelse (...) Kan anbefales både til folk og fæ, unge som gamle, vidende såvel som ignoranter."

    Weekendavisen
   • "Mythos er en virkelig spændende, gennemarbejdet og detaljeret bog, som virkelig viser et stort overskud i genfortællingen af de græske myter."

    Evaluciamusicandliterature.com
   • "Mythos af Stephen Fry er en humoristisk og episk genfortælling af de græske myter … Mythos var en fremragende læseoplevelse og i skrivende stund årets bedste. Så hvis du er til græske fortællinger, der kan lidt noget andet end Homers trivielle vers, så er Mythos et fint supplement til din samling."

    Titlen.dk
   • "En helt fantastisk genfortælling af den lidenskabelige og krigeriske græske mytologi. Stephen Frys store kærlighed til den græske mytologi er tydelig gennem hele bogen, og han sprog er velvalgt, humoristisk uden at dominere …"

    Bibliotekernes lektørudtalelse
   • "Oplagt, morsomt, vidende og meget underholdende (…) Det er en pragtfuld bog, man klukker, begraver sig i den."

    God-bog.dk
   • "Denne bog er et klart must til alle, der leder efter en god historie, en underholdende bog, til nørder og mange andre."

    Romeoreviews. com
   • "Den græske mytologis væsen bliver vagt til live og genfortalt på charmerende og levende vis af Stephen Fry."

    Trolderier.dk
   • "Alt i alt har Stephen Fry skrevet en fremragende bog, hvor der er gang i hormonerne, kampgejsten og fantasien. Man kan genkende en hel del historier og tanken om at f.eks. Shakespeare har skottet til mytologiens historier for at finde inspiration til “Romeo og Julie” ville være oplagt. Man behøver ikke at være historisk interesseret for at læse denne bog – den er bare underholdende, fascinerende og fængslende – så sæt i gang …"

    Bogfidusen.dk
   Se alle anmeldelser
   +

   Andre bøger af Stephen Fry