Formater

 • Storskrift
  Storskrift
  September 2015 ISBN: 9788771464474
  Pris inkl. moms 695,00 kr.
  Pris ekskl. moms 556,00 kr.

  1 bind
  Omslag Henrik Koitzsch

  Vibeke Marx

  Nederste skuffe

  Roman

  Tines familie har mange hemmeligheder. De taler ikke om dengang, Tine var syg. De taler ikke om, at Tines bror manipulerer med dem alle sammen. Der er også den hemmelighed, som ikke engang Tine kender, der ligger som en bombe under familien.

  Tine trives bedst i skyggen. Kun sammen med datteren Mejse og de gamle på plejehjemmet, hvor hun arbejder, lyser hun op. Hun er en fremmed fugl, både i vennekredsen, hvor hun som den eneste ikke er akademiker, og på plejehjemmet, hvor hendes baggrund er meget anderledes end kollegaernes.

  Da hendes bror begår en alvorlig forbrydelse, trækker han hele familien med frem i rampelyset, og der – med projektøren i øjnene – må hun famle sig frem til, hvilken retning hendes liv skal tage.

  NEDERSTE SKUFFE er en roman om at gøre sig fri, om tabuets pris og om den altoverskyggende kærlighed til sit barn.

  Formater

  • Storskrift
   Storskrift
   September 2015 ISBN: 9788771464474
   Pris inkl. moms 695,00 kr.
   Pris ekskl. moms 556,00 kr.

   1 bind
   Omslag Henrik Koitzsch

   Anmeldelser

   • "Ved nærlæsning formelig ulmer Nederste skuffe af dramatik, af komplicerede følelser og tragiske familiehemmeligheder. Det er faktisk direkte uhyggeligt. Og hele vejen bæres romanen oppe af Vibeke Marx' smukt balancerede sprog og fine sans for prægnante ordbilleder."

    Weekendavisen
   • "Vibeke Marx har en god evne til at tegne dramaer og fortælle dem i en realistisk og konkret tone."

    Fyens Stiftstidende
   • "Jeg har før fremhævet Vibeke Marx' psykologiske skarphed og hendes fine næse for menneskesindets uudgrundelige sider..."

    Dagbladenes Bureau