Formater

 • MP3-bibliotekslydbog på CD
  MP3-bibliotekslydbog på CD
  Oktober 2019 ISBN: 9788770072632
  Pris inkl. moms 0,00 kr.
  Pris ekskl. moms 0,00 kr.

  Oversat af Anders Johansen
  Omslag: Simon Lilholt/Imperiet
  Indlæst af: Lars Atterman
  1 cd i 1 mappe
  Spilletid: 14:38

  Magnus Montelius

  Otte måneder

  Spændingsbog

  Journalisten Nina Wedén gør årets scoop og afslører efter et tip udenrigsministeren som sexkøber. Da den karismatiske, men uerfarne Jacob Weiss udnævnes til ny minister, bliver Nina til sin egen overraskelse headhuntet som hans pressesekretær, og hun går straks i gang med dygtigt at spinne den ene gode historie efter den anden rundt om Weiss.
   Weiss er omgærdet af rygter og tvivlsomme medarbejdere, og da en af de højtstående embedsmænd findes hængt, ind­ser Nina, at der er noget helt galt. Og sporene leder direkte til hendes hemmelige kilde.

  OTTE MÅNEDER er en spændingsroman om magt og om de mennesker, der er villige til at gå langt for at få den.

  Magnus Montelius hæver svensk krimi til et nyt niveau. OTTE MÅNEDER er en dragende og skræmmende thriller, der vil få mange politikere og journalister til at tjekke eget – og andres – cv.
  - Niels Krause-Kjær, forfatter til Mørkeland og Kongekabale

  Formater

  • MP3-bibliotekslydbog på CD
   MP3-bibliotekslydbog på CD
   Oktober 2019 ISBN: 9788770072632
   Pris inkl. moms 0,00 kr.
   Pris ekskl. moms 0,00 kr.

   Oversat af Anders Johansen
   Omslag: Simon Lilholt/Imperiet
   Indlæst af: Lars Atterman
   1 cd i 1 mappe
   Spilletid: 14:38

   Anmeldelser

   • "… et lærestykke i svenske tilstande med partiudnævnte embedsmænd, som vi herhjemme så småt er ved at tage hul på … en gedigen politisk spændingsroman …"

    Jyllands-Posten
   • "House of Cards møder Borgen skriver forlaget i pressemeddelelsen, og det er ret præcist, hvad der venter dig, når du hurtigst muligt kaster dig over Otte måneder! … Det er virkelig noget af en pageturner, Montelius har skruet sammen. Som læser bliver man overrasket gang på gang, og selv for en dreven læser er det svært at forudse handlingen – og ikke mindst, hvem der er de gode og hvem, der er de onde. Har du læst Niels Krause-Kjærs Kongekabale og Mørkeland, er det her lige bogen for dig. Har du derimod stadig en fast tro på det parlamentariske demokratis uplettede moral, skal du holde dig langt væk!"

    Litteratursiden.dk
   • "Spændende bog om politiske intriger og magt, og hvad der foregår bag lukkede døre i den svenske udenrigsministerium."

    Bibliotekernes lektørudtalelse
   • "Montelius sætter spotlight på væsentlige samfundsproblemer, ikke mindst de skjulte internationale magtkampe, der bedrives med stor kynisme, og den stadig større forbrødning mellem politikere og mediefolk, som forplumrer, hvem der egentlig har magten."

    Svenskestemmer.dk
   • "Aktuel! Skræmmende!"

    Drustrups Bogblog
   • "Magnus Montelius skriver godt og overrasker gang på gang … Er du til politiske bøger om magt og hvad magten kan føre med sig, ja så er "Otte måneder" bestemt en bog for dig."

    Livetidukkehuset.dk
   Se alle anmeldelser
   +

   Andre bøger af Magnus Montelius