Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788770538367

  429 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag: Henrik Koitzsch

  Læs uddrag

Mark Billingham

Så godt som død

Spændingsbog

Kriminalassistent Helen Weeks går ind i sin lokale kiosk i det sydlige London. Hun har afleveret sin søn i dagplejen og er på vej på arbejde. Inde i kiosken går alting galt, for Helen Weeks er blevet udset til gidsel i en dybt personlig sag. Gidseltageren, en indisk far, vil have svar på, hvordan hans søn kunne dø i et ungdomsfængsel. Gidseltagerens krav er, at den kriminalkommissær, der sendte hans søn i fængsel, også skal efterforske hans død. Kriminalkommissærens navn er Tom Thorne.

Helen Weeks står i en umulig situation. På den ene side skal hun, som politibetjent, både bevare roen og berolige den desperate gidseltager. På den anden side vil hun gøre alt, hvad hun kan, for at redde sig selv og komme ud til sin lille søn igen.

SÅ GODT SOM DØD er den tiende, selvstændige roman om Tom Thorne, kriminalkommissæren med hang til fodbold, misantropi og countrymusik.

Formater

 • 1. udgave
  1. udgaver
  ISBN: 9788770538367

  429 sider
  Oversat af Allan Hilton Andersen
  Omslag: Henrik Koitzsch

  Læs uddrag

Anmeldelser

 • "SÅ GODT SOM DØD er en i etisk henseende kompleks krimi om udnyttelse af mennesker, kollektivt magtmisbrug og individuel fortvivlelse, pakket ind i et beundringsværdigt stramt styret plot."

  Jyllands-Posten
 • "... både sarkastisk, velskreven og spændende."

  Politiken
 • "Billingham kan i den grad skrue et plot sammen og aflevere det med sikker hånd."

  Berlingske
 • "I kategorien gode engelske krimier er SÅ GODT SOM DØD i top."

  Litteratursiden.dk
 • "Billingham er garant for klassisk, britisk krimihåndværk og kan absolut anbefales alle, der holder af et velsmurt plot med et passende antal dødsfald undervejs."

  Bogrummet.dk
Se alle anmeldelser
+