Formater

 • Bibliotekslydbog på CD
  Bibliotekslydbog på CD
  September 2011 ISBN: 9788770537292
  Pris inkl. moms 1.985,00 kr.
  Pris ekskl. moms 1.588,00 kr.

  Omslag: Henrik Koitzsch
  Indlæst af: Louise Herbert
  7 cd'er i 1 mappe
  Spilletid: 7:48

  Vibeke Marx

  Sortehusene

  Roman

  Kirsten er vred. På sin datter, som ikke vil tage en uddannelse, der svarer til hendes evner, på sin søn, som ikke vil slippe hende, på sin mand, som er et skvat, men allermest på sin mor, Agnes, hvis anerkendelse hun lige siden barndommen har længtes efter.

  Parallelt med at den viljestærke Agnes nærmer sig livets afslutning på et plejehjem, får Kirsten chancen for at ændre sit liv og for at se sig selv på en anden måde, men vil og tør hun det, når det kommer til stykket?

  SORTEHUSENE er en roman om kvindeliv, om forholdet mellem mor og datter og om de mørke hemmeligheder, en familie gemmer på, skrevet med fintmærkende sans for persontegninger og menneskelige relationer.

  Se Vibeke Marx fortælle om SORTEHUSENE:

  Formater

  • Bibliotekslydbog på CD
   Bibliotekslydbog på CD
   September 2011 ISBN: 9788770537292
   Pris inkl. moms 1.985,00 kr.
   Pris ekskl. moms 1.588,00 kr.

   Omslag: Henrik Koitzsch
   Indlæst af: Louise Herbert
   7 cd'er i 1 mappe
   Spilletid: 7:48

   Anmeldelser

   • "Sortehusene er en varm og nærværende fortælling om forholdet mellem mor og datter, om kærlighed og fortielser. (…) Vibeke Marx har en særlig evne til at skabe autentiske personbilleder og relationer, så mange af os mere eller mindre frivilligt kan genkende os selv og vores familier i dem."

    Søndag
   • "En barsk roman"

    Nordjyske Stiftstidende
   • "Sortehusene er en rørende, klog og erindringsmættet fortælling om to intelligente kvinder, der går fejl ad hinanden og skaber grobund for, at fejlen føres videre i næste slægtled"

    Fyens Stiftstidende
   • "Vibeke Marx, som efterhånden har et omfattende forfatterskab bag sig, beviser i romanen ”Sortehusene” at hun også har fremtiden for sig. (…) formår hun samtidig at være nærværende, relevant og frem for alt at skabe identifikation."

    Fyns Amts Avis
   • "Psykologisk skarphed og fine tidsbilleder ... Jeg har før fremhævet Vibeke Marx ' psykologiske skarphed, og kan her på positivsiden føje nogle fine tidsbilleder til, hvor de sociale og politiske faktorer balanceres, så de aldrig bliver til frelste årsagsforklaringer."

    Dagbladenes Bureau
   Se alle anmeldelser
   +