Indkøbskurv (tom)

Mark Billingham / BegravetSpændingsbog
455 sider
Hæftet
Marts 2009

Kr. 299,95

Læs tekstuddrag!

En del af:
Tom Thorne-serien

Til pressen:
Hent forside (2 MB)
Hent forfatterportræt

Teenageren Luke Mullen er sidst set køre væk i en bil med en kvinde ved rattet. Politiet tror, der er tale om en kidnapning. Kriminalkommissær Tom Thorne, der har været kørt ud på et karrieremæssigt sidespor, bliver støvet af og udlånt til efterforskningen, for det drejer sig ikke om en tilfældig teenager: Lukes far er pensioneret politiinspektør. Thorne stiller vanen tro de upopulære spørgsmål. Han er overbevist om, at Tony Mullen skal grave i sine gamle sager, hvis de skal finde hans søn. Men han ved også, at jo mere der bliver gravet frem, og jo længere tid der går, jo større risiko er der for, at Luke er både død og begravet, inden de finder ham.

Begravet er sjette, selvstændige bind i serien om den utraditionelle kriminalkommissær Tom Thorne.


Serien om Tom Thorne har for længst sikret Mark Billingham rollen som klassens frække dreng i britisk kriminallitteratur.
Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende

"Begravet" er endnu en gang den tidligere stand-up-komiker og nuværende krimiforfatter Mark Billingham for fuld skrue og ferm udblæsning. Læs selv efter i denne gennemført snusfornuftige og sørgmuntre politiroman, hvor Tom endelig får en chance for en rigtig romance.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

Atter en gang leverer Mark Billingham et stykke solidt og overrumplende krimihåndværk der emmer af hans sorte humor. Anbefales for sjette gang på det varmeste.
Finn Hansen, Krimicirklen

(…) da Billingham er skrap til at lade de løse ender blafre fristende for næsen af læseren, inden han binder en smuk sløjfe, er man underholdt på bedste vis.
Katinka Bruhn, Weekendavisen


Oversat af Allan Hilton Andersen
Omslagsdesign: Duncan Spilling, Little Brown Book Group
Omslagsfoto: Richard Haughton

Andre udgivelser af Mark Billingham


 • Tom Thorne-serien
·Dovenkrop
·Den brændende pige
·Livløs
·Begravet
·Dødsbudskab
·Blodsbeslægtet
·Fra de døde
·Så godt som død

 • Uden for serie - Mark Billingham
·I mørket
·Blodets susen

 • Tom Thorne-serien - paperback
·Sov sødt
·Bangebuks