For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Krimiserier

Der er intet bedre end at dykke ned i en ny serie. Vi har samlet nogle af vores bedste krimiserier på siden her, så du kan planlægge din sommerlæsning.

Arttu Tuominen

Mørkebror

Arttu Tuominen

Mørkebror

MØRKEBROR er en kuldslået fortælling om ubrydelige løfter, en kærlighedshistorie og en barsk og rørende krimi om opvækst, loyalitet og venskabet mellem to mænd på hver sin side af loven.

Floddelta-serien er en usædvanlig krimiserie, der kredser om de tre kolleger, politifolkene Jari Paloviita, Linda Toivonen og Henrik Oksman. Paloviita, familiefaren, som vil gøre alt for at holde sammen på sin familie på trods af dybe sprækker i relationen til sin partner. Toivonen, enlig mor med et alkoholmisbrug, som hun med vold og magt forsøger at skjule. Og Oksman, en dedikeret politimand, som lever et asketisk eneboerliv og holder af (for ikke at sige er afhængig af) sine rutiner.

Glæd dig til anden bog, SENDEBUDDET, der udkommer til efteråret.

Tove Alsterdal

Stormfald og Jordsug

Tove Alsterdal

Stormfald og Jordsug

Olof var kun fjorten år, da han tilstod mordet på den lidt ældre teenagepige, Lina.
Treogtyve år senere drejer han ind på de små veje, der fører til hans barndomshjem. I badeværelset finder han sin far død, myrdet med en jagtkniv. 

Eira Sjödin er også lige vendt tilbage til barndomsbyen. Her skal hun arbejde som efterforsker ved politiet og tage sig af sin demente mor. Efterforskningen af
mordet på Olofs far vækker hendes fortid til live. For Eira var ni år, da Lina blev myrdet. Og Olof var drengen fra hendes mareridt. 

STORMFALD er den første bog i en Ådalenserien, der foregår i det norrlandske skovland med nedlagte, forladte industribygninger ved Ångermanelvens bred.

Efterfølgeren hedder JORDSUG og er udkommet.

Jo Nesbø

Jalousimanden og Rotteøen

Jo Nesbø

Jalousimanden og Rotteøen

På klassisk Nesbø-vis møder vi i JALOUSIMANDEN det potentielt dødelige resultat af jalousi, begær og utroskab.

ROTTEØEN er historier om en ikke så fjern fremtid, om venskaber, svigt og forræderi.

JALOUSIMANDEN og ROTTEØEN er Jo Nesbøs to formidable samlinger af spændingsfortællinger og kan sagtens læses uafhængigt af hinanden.

Kristina Ohlsson

Stormvagt

Kristina Ohlsson

Stormvagt

August ankommer til Hovenäset samme nat, som den vellidte lærer Agnes Eriksson forsvinder, og den vestkystidyl, som August har set frem til, begynder hurtigt at krakelere.

STORMVAGT er den første bog i Strindbergserien, hvor atmosfære og mysterier kombineres, mens den salte vind byder en ny tilflytter velkommen.

Anden bog i serien, ISBRYDER, udkommer til efteråret.

Anders Roslund

Hun skal leve

Anders Roslund

Hun skal leve

Politikommissær Ewert Grens har aldrig glemt pigen Zana og hendes femårs fødselsdag. Og selv om han har lovet den tidligere undercoveragent Piet Hoffmann aldrig mere at blande sig i hans liv, bliver Zana indirekte grunden til, at Grens må bryde sit løfte.

Bøgerne i serien om Hoffmann og Grens kan læses uafhængigt af hinanden, men et godt sted at starte er enten TRE SEKUNDER eller HUN SKAL LEVE.

Anne Holt

En grav til to

Anne Holt

En grav til to

Selma Falck, tidliger elitehåndboldspiller og stjerneadvokat, er i dyb krise. Hun har mistet job, hjem og familie – og det hele er hendes egen skyld. Hun flytter ind i et rottehul af en lejlighed og skal finde sine egne ben i en nedtur og social deroute.

Til det nervepirrende og veldrejede plot i EN GRAV TIL TO har Anne Holt ladet sig inspirere af virkelighedens doping-skandale med den norske langrendsløber Therese Johaug, der blev udelukket fra vinter-OL i Pyeongchang efter en 18 måneder lang doping-dom.

EN GRAV TIL TO er efterfulgt af VEJRBIDT og MANDELA-EFFEKTEN.

Serien om Selma Falck

Torben Munksgaard

Digterens og Diskodanserens død

Torben Munksgaard

Digterens og Diskodanserens død

DIGTERENS DØD kredser om caféen, som bærer navnet Traum. Et vaskeægte Nørrebro-sted, befolket af alle slags mennesker og drevet af Jonna, et helt særligt menneske, som hovedpersonen Simon knytter nære bånd til. 

Traum-trilogien er en moderne Nørrebro-fortælling, en krimiserie om masker og drømme i det 21. århundrede. Med spændingsgenrens plot som motor inviterer Munksgaard os ind i en stor fortælling om eksistens, forvandling, længsel, drømme og identitet.

Sidste bog i trilogien, DAMEVENNENS DØD, udkommer til efteråret.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr