For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Alle de bedste bøger, direkte fra Modtryk

Modtryk er et selvstændigt forlag med fokus på den gode skønlitteratur, ikke mindst krimien, som vi har et stort, bankende hjerte for.

Da Modtryk blev grundlagt i 1972 i Aarhus havde forlaget en stærk tilknytning til den venstreorienterede studenterbevægelse, og i de første år udgav Modtryk kritiske rapporter om forholdene på arbejdspladserne. Men op gennem 1970’erne kom andre udgivelsesområder til med børnebøgerne og skønlitteraturen, og i 1981 begyndte Modtryk også at udgive krimier – lang tid før begrebet ”krimibølge” var opfundet.

Op gennem årene har vi på Modtryk bevaret kærligheden til litteratur, der har hjerte og holdning. Uanset om det er krimier eller romaner vi udgiver, så skal fortællingen ville læseren noget, gøre indtryk, efterlade et spor – og så skal den være underholdende samtidig.

Indkøb til biblioteker, skoler og institutioner

Skoler, biblioteker og institutioner har mulighed for at købe vores bøger. Ønsker du at afgive en bestilling, så send os en mail med følgende oplysninger: Isbn, titel og antal, leveringsadresse, kontaktperson og telefonnummer til kontaktperson, CVR og EAN-nummer.

Send os din bestilling

Indsendelse af manuskript

Vi læser alle de manuskripter, vi modtager, men da vi får rigtig mange, har vi desværre ikke mulighed for at give kommentarer eller konsulentudtalelser til hvert enkelt. Vi tager derfor udelukkende stilling til, om vi vil indgå et samarbejde med henblik på udgivelse eller ej.

Vi læser kun skønlitteratur for voksne. Vores svartid er 6-8 uger. Manuskripter kan sendes som vedhæftet fil til forlaget@modtryk.dk. Vi sender ikke en kvittering på modtagelse, og vi returnerer ikke tilsendte papirmanuskripter.

Send os dit manuskript

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr