For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Persondatapolitik hos Modtryk

Data spiller en stor rolle hos Modtryk, hvorfor vi sætter en stor ære i en transparent behandling af dine persondata. Har du spørgsmål hertil, så er du altid velkommen til at skrive til os. Ønsker du information udleveret omkring den data, som vi har lagret om dig, så bedes du henvende dig per mail til forlaget@modtryk.dk.

Denne persondatapolitik og vores håndtering og behandling af data er opdateret i forbindelse med indtrædelsen af GDPR, der trådte i kraft den 25. maj 2018. Du kan altid handle trygt og sikkert hos Modtryk velvidende, at vi behandler dine data korrekt.

Vores nye datapolitik sikrer mere transparens og giver dig samtidigt mere kontrol over databehandlingen. Du får både mere indsigt i hvilke informationer, vi har om dig, samt adgang til bedre at kontrollere hvordan, hvorfor og i hvilket omfang vi behandler dine data, og hvordan/hvornår vi må kontakte dig.

Personoplysninger & persondata

Generelt

Denne politik beskriver i detaljer hvordan, hvorfor og i hvilket omfang Modtryk indsamler og behandler oplysninger om dig. Politikken dækker alle de personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi selv indsamler via hjemmesiden.

Modtryk er dataansvarlig for dine personoplysninger og deler kun dine personlige oplysninger med tredjeparter i et nødvendigt omfang (betaling, bogføring, lager, nyhedsbrev m.fl.). En komplet liste over databehandlere og databehandleraftaler findes længere nede i denne politik.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvis du deltager i konkurrencer eller undersøgelser, hvis du registrerer dig som bruger og ved øvrig brug af services samt køb af produkter via Modtryk.dk.

Modtryk indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil eksempelvis være i forbindelse med oprettelse af login, ved tilmelding til nyhedsbrevet eller ved køb.

Persondatasikkerhed

Modtryk har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på at ekspedere din ordre og leve op til Bekendtgørelse af Bogføringslov, eller om det er på baggrund af dit samtykke til at modtage e-mails, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til.

Sikkerhedsforanstaltninger

Administrerende direktør Malene Schioldan er firmaets dataansvarllige. Modtryk opbevarer ikke personoplysninger offline i nogen form. Modtryks computere, hjemmeside og betalingssystem er sikret med personligt log-in og opdateret med anti-virus software og firewall efter bedste evne. Vi har hermed foretaget sikkerhedsforanstaltninger efter bedste evne og vil løbende opdatere og vedligeholde vores systemer.

Datanedbrud

Da Modtryk ikke gemmer personoplysninger på egne medier eller drev, er der indgået aftale med firmaets databehandlere om, at databrud skal anmeldes til både Datatilsynet og kunden senest 72 timer efter der konstateres brud på persondatasikkerheden.

I forbindelse med anmeldelsen skal databehandleren vurdere, hvilke risici datanedbruddet indebærer og hvilke konsekvenser nedbruddet kan have for de registrerede.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportering og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom.

Ovenstående kan ske ved henvendelse til: Modtryk ApS

Anholtsgade 4

8000 Aarhus

E-mail – forlaget@modtryk.dk

Dataansvarlig ved Modtryk – Administrerende direktør Malene Schioldan

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over Modtryks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Modtryk er et anpartsselskab ejet af Ilse Nørr, Henning Ehrhorn Mørck Jensen, Niels Jørn Jensen, Nanna Rørdam Knudsen, Trine Busch og Malene Schioldan. Modtryk drives af administrerende direktør Malene Schioldan. Foruden ejere og den administrerende direktør, er der ingen parter der behandler din data (med undtagelse af samarbejdspartnere). I tilfælde af dataansvarlige samarbejdspartnere er der indgået databehandleraftaler.

Modtryk videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart og kontakter dig ikke uforpligtende. Du kan til enhver tid kontakte os for at få slettet dine oplysninger.

For at gennemføre et køb på Modtryk.dk webshop skal du som minimum oplyse følgende informationer, da disse er nødvendige ift system, regnskab og forsendelse:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Telefon nummer
  • E-mail adresse

Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at behandle din ordre, til at komme i kontakt med dig i forbindelse med din ordre og til regnskab.

Dine personoplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke produkter, du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne. Det sker her på shoppen (Shopify system) og i vores økonomisystem (Uniconta).

Har du oprettet en konto til vores webshop, bliver dine personlige oplysninger og ordreinformationer ikke slettet, med mindre du beder os om det.

Alle dine e-mails med personoplysninger bliver løbende slettet, når det ikke er nødvendigt at gemme personoplysningerne længere af hensyn til korrespondancen.

For at kunne levere din ordre, vil information omkring din ordre samt dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse blive udleveret til nødvendige samarbejdspartnere (heriblandt fragtselskab og betalingsmodul). For at kunne leve op til reglerne om regnskab og bogføring bliver dine informationer også delt med Uniconta.

Når vi indsamler dine personoplysninger i dette omfang, sørger Modtryk altid for, at det sker med dit udtrykkelige samtykke, således du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine personoplysninger. Du har samtidig også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og al henvendelse i forbindelse med personlige oplysninger bedes rettes til forlaget@modtryk.dk.

Cookies og data

For at forbedre brugeroplevelsen på Modtryk.dk anvendes cookies på hjemmesiden.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så dit besøg bliver så nemt og optimalt som muligt. Samme information bruges også i forbindelse med markedsføring.

Du kan til enhver tid slette cookies (via computerens internetbrowser). Måden afhænger af den browser, du bruger. Se her hvordan du sletter dine cookies.

Informationer, cookies m.m. anvendes/deles med

Bogføring og regnskab: Beierholm, statsaut. revisorer håndterer regnskabet, som håndteres via økonomisystemet Uniconta, hvorfor nødvendige informationer videregives i overenstemmelse med vores databehandleraftale.

Bambora: Modtryk bruger Bambora til at håndtere vores betalinger. Derfor deles dine informationer, krypteret og sikkert, med Bambora.

Google Analytics: Modtryk gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Google Analytics. Modtryk bruger bl.a. Google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

Facebook: Modtryk gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Facebook. Modtryk bruger bl.a. Facebook Pixel til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at lave annoncer.

Shopify: Modtryk gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Shopify. Modtryk bruger bl.a. Shopify til målrettet markedsføring, vedligeholdelse af lager og produkter, bestillinger og den generelle drift af hjemmesiden/webshoppen og dens funktioner. Når du opretter dig som bruger har du mulighed for at: Se dine tidligere ordre, gemme dine faktureringsoplysninger, anmelde produkter og kommentere på vores blogindlæg. Alle anmeldelser og kommentarer er offentlige. Den data, som du indtaster, når du anmelder et produkt eller skriver en kommentar vil derfor være tilgængelig for alle, som besøger siden. Du kan til hver en tid slette dine anmeldelser og kommentarer.

Klaviyo: Modtryk gør brug af 3. parts programmer til tracking af brugerdata og deler dem med Klaviyo. Modtryk bruger Klaviyo til at varetage, optimere og tracke resultaterne af vores nyhedsbrev.

Shopify Hosting: Modtryk bruger Shopify til at hoste, præsentere, forbedre og vedligeholde vores side. Informationer deles med Shopify, således vi kan håndtere styringen af vores hjemmeside, tracke effektivitet og indsamle data til optimering og målrette vores markedsføring.

Databehandlere: Modtryk har indgået databehandleraftaler med de ovennævnte databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, siger du ja til at modtage e-mails fra Modtryk. Du siger også ja til, at vi må anvende din e-mailadresse til målrettet markedsføring.

Modtryk sender nyhedsbreve ud maks. 12 gange om måneden.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du skal bekræfte dit samtykke. Derefter modtager en velkomstmail. Herudover sender vi løbende nyhedsbreve ud, typisk ugentligt. Du modtager aldrig mere end 12 nyhedsbreve om måneden.

Indholdet i nyhedsbrevene varierer. Vi skriver bl.a. om:

  • Produktnyheder og seneste nyt
  • Tilbud og kampagner
  • Bøger og forfattere
  • Forlaget

Vi reklamerer ikke på andres vegne, og vi sender ikke tilbud fra tredjeparter.

Værd at vide om nyhedsbrevet

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, efterspørger og modtager vi: Dit fornavn, dit efternavn og din e-mailadresse. Dit fornavn og efternavn bruges til til segmentering. Din e-mail bruges til at modtage nyhedsbrevet og til målrettet annoncering.

Vi deler ikke dine informationer med andre uden først at have modtaget dit samtykke. Informationer bliver kun delt, når det er nødvendigt. Det er nødvendigt, at vi deler følgende: Dit navn med de systemer, som vi bruger til at skrive, vedligeholde og optimere nyhedsbrevet, som er: Klaviyo, Google Analytics, Facebook, Instagram, Shopify og deres samarbejdspartnere. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet giver du dit samtykke til dette.

Hvis Modtryk afholder konkurrencer, bliver de altid afholdt efter den sociale platforms gældende regler og i overensstemmelse med dansk markedsføringslov og skik.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

0,00 kr