For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Mød Victor Pavic Lundberg

Hvad skriver du på lige for tiden?

Jeg er begyndt at skrive den tredje bog om Loa Bergman og Danijela Mirkovic, og det føles rigtig godt. Jeg tør godt at love, at den historie bliver en rigtig rutsjebanetur med stærke følelser og meget, meget spænding.  

Hvilken bog vil du gerne læse som den næste?

Jeg er lige nu i Frankrig og har passende nok pakket Michel Houellebecqs “Underkastelse”, så det bliver nok den næste, jeg skal læse.

Hvad har været den største læseoplevelse for dig i det forløbne år?

Jeg elskede, præcis ligesom resten af Sverige, Ia Genbergs “Detaljerna”.

Hvad ser du frem til af kommende bøger?

Dette forår udkommer der en ordentlig omgang gode bøger, Jeg ser mest frem til at læse I Karl Ove Knausgårds “Det tredje rige” og også Christoffer Carlssons “Levende og døde”.

Hvad er det bedste sted/tidspunkt for dig at læse?

Før jeg fik barn, læste jeg altid en times tid om aftenen, før jeg faldt i søvn. Nu læser jeg, når jeg får muligheden. Allerbedst læser jeg på ferie. Hvis jeg får lov at ligge i fred i en liggestol i skyggen, pløjer jeg en bog igennem om dagen. Mindst.  

Hvor skriver du bedst?

Jeg kan skrive hvor som helst. Det er lige meget, om jeg sidder på en cafe, på toget, i køkkenet derhjemme eller i sofaen. For mig handler det at skrive ikke om inspiration, men om at få det gjort.

 Hvordan får du inspiration til dine bøger?

Jeg bliver inspireret hele tiden, det kan være på en løbetur og foran kaffemaskinen. En notits i en avis eller en spændende samtale med et menneske kan vække min nysgerrighed. Et smart greb i en tv-serie eller en film kan få mig til at spekulere på, hvordan jeg kan lave sådan en slags løsning i en kommende bog. En god ide kan komme, når man mindst aner det, og indimellem behøver den ikke være så farligt unikt, det vigtigste er, at man gør den til sin egen.

 Hvad er et fun fact om dig, som læserne ikke kender til?

Det er måske ikke særlig sjovt, men jeg er mærkeligt fascineret af dødsannoncer og læser altid dem alle sammen i de aviser, jeg læser. Den ordknappe information om et menneske kan også være en kilde til inspiration.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr