For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Bøger til din hverdag

Ilaria Tuti

Helvedesblomster

Ilaria Tuti

Helvedesblomster

Friuli-egnen i det nordøstlige hjørne af Italien, hvor alperne knejser langs den østrigske
grænse, er hjemsted for Ilaria Tutis pittoreske og taktile serie om kriminalkommissær
Teresa Battaglia.

Battaglia, som ellers i politikredse er kendt for at være en hård hund, bliver for første gang i sit arbejdsliv rigtig bange. Ikke for den morder, der måske lurer i skovene omkring den lille by Travení, men for om hun er ved at miste sit allerstærkeste våben: sin forstand. For hendes krop forråder hende, ikke kun fysikken efter et langt arbejdsliv i politikorpsets allerhårdeste afdeling, nej, den er gal med hukommelsen – hun bliver forvirret, konfus, og hvis Teresa Battaglias klarsyn er i fare, så er efterforskningen det også.

Ilaria Tuti bor selv i Gemona del Friuli i Udine-provinsen, hvor serien om Teresa Battaglia foregår. Den fiktive by Travení er inspireret af den lille bjergby Tarvisio.

Jan Guillou

Den der dræbte helvedes engle

Jan Guillou

Den der dræbte helvedes engle

Jan Guillou havde hele tiden planlagt at pensionere sig selv, når han afsluttede sit
imponerende historiske tibindsværk Det Store Århundrede.

Han befinder sig nu i, hvad han selv kalder en ”bonusperiode” af sit liv og forfatterskab, og han er spillevende som forfatter. Han ville skrive om alderdom, pensionisttilværelse, samfund, politik og forbrydelse, og det gik op for ham, at han havde direkte adgang til to særdeles velkendte romanpersoner, som egentlig også skulle være i gang med at nyde deres otium: Den tidligere efterretningsofficer Carl Hamilton og hans gamle ven, journalistveteranen Erik Ponti. De to er som Jan Guillou selv slet ikke færdige med at spille en rolle.

DEN DER DRÆBTE HELVEDES ENGLE er første bind i en serie om Hamilton og Ponti, der har stiftet et firma af samme navn – et slags detektivbureau.

Arttu Tuominen

Mørkebror

Arttu Tuominen

Mørkebror

MØRKEBROR er første bog i Floddelta-serien – en finsk krimiserie, der foregår ved den finske vestkyst ud til den Botniske Bugt i Østersøen. Arttu Tuominen bor selv i deltaområdet i nærheden af byen Pori.

MØRKEBROR er en kuldslået fortælling om ubrydelige løfter, en kærlighedshistorie og en barsk og rørende krimi om opvækst, loyalitet og venskabet mellem to mænd på hver sin side af loven.

Floddelta-serien er en usædvanlig krimiserie, der kredser om de tre kolleger, politifolkene Jari Paloviita, Linda Toivonen og Henrik Oksman. Paloviita, familiefaren, som vil gøre alt for at holde sammen på sin familie på trods af dybe sprækker i relationen til sin partner. Toivonen, enlig mor med et alkoholmisbrug, som hun med vold og magt forsøger at skjule. Og Oksman, en dedikeret politimand, som lever et asketisk eneboerliv og holder af (for ikke at sige er afhængig af) sine rutiner.

Tove Alsterdal

Jordsug

Tove Alsterdal

Jordsug

700 kilometer nord for Ådalen ligger det næsten forladte minesamfund Malmberget. I kælderen i et af de tomme huse findes en mand indespærret, overladt til døden.

Det er startskuddet til anden bog i Tove Alsterdals prisvindende Ådalenserie om Eira Sjödin fra Kramfors politi, som er vendt hjem – til en dement mor, en fængslet bror og mødet med sin egen fortid på hvert et gadehjørne.

JORDSUG er opfølgeren til STORMFALD, der vandt Glasnøglen for Bedste Nordiske
Kriminalroman.

Åsa Larsson

Fædrenes synder

Åsa Larsson

Fædrenes synder

Som de tidligere bøger i serien foregår FÆDRENES SYNDER i Kiruna, nord for polarcirklen, hvor is, sne og kulde er hverdagskost de fleste af årets måneder, og hvor naturens kræfter er så mægtige, at mennesket føler sig ubetydeligt.

Åsa Larssons serie om Rebecka Martinsson er en suveræn skildring af natur, menneskelig skrøbelighed, kærlighed og kriminalitet i et miljø, der ikke ligner noget andet.

Morten Hesseldahl

Mørket under isen

Morten Hesseldahl

Mørket under isen

Morten Hesseldahl har henlagt sin trettende spændingsroman til Grønland, der måske er det sted på kloden, hvor der lige nu er flest spændinger – storpolitisk, finansielt, socialt, kulturelt, klimamæssigt.

Amerikanerne forsøgte i halvtredserne at realisere det hemmelige projekt Iceworm. En gigantisk labyrint af tunneller, der over 4000 kilometer konstant skulle fragte atommissiler omkring. Fjenden var Sovjetunionen, og 11.000 mand skulle bo dybt
nede under isen og holde anlægget aktivt. Hvad der på papiret måske så ud som en god idé, viste sig i praksis af være fatalt. Is er nemlig ikke stabilt. Det bevæger sig og
gjorde det umuligt at realisere planen, og til sidst måtte man opgive og lukke alle hemmelighederne ned i mørket.  Der kunne de så ligge i al fremtid, hvis ikke det var fordi, at isen er begyndt at smelte. 

”Forfattere kan nok udtænke vanvittige scenarier, men det er intet at regne for det, som driftige mennesker i den virkelige verden er i stand til,” siger Morten Hesseldahl, der sætter Iceworm i spil sammen med sin dansk-grønlandske hovedperson, Pipaluk, der modvilligt vender tilbage til det Grønland, hun som ung pige slap fra i live.

Kristina Ohlsson

Stormvagt

Kristina Ohlsson

Stormvagt

”Jeg kunne lide ham med det samme. Mere end det – jeg blev litterært forelsket i ham,” fortæller Kristina Ohlsson om sin nye hovedperson, August Strindberg, der dukkede op, da hun besluttede sig for at henlægge sin næste krimi til Hovenäset på den svenske vestkyst. ”For han var så mange tiltalende ting på én gang. Ikke perfekt (for den slags mennesker findes som bekendt ikke), men en oprigtigt god person. Selvsikker og klog, attraktiv og empatisk.”

August ankommer til Hovenäset samme nat, som den vellidte lærer Agnes Eriksson forsvinder, og den vestkystidyl, som August har set frem til, begynder hurtigt at krakelere.

STORMVAGT er den første bog i Strindbergserien, hvor atmosfære og mysterier kombineres, mens den salte vind byder en ny tilflytter velkommen.

Annette Bjergfeldt

Højsangen fra Palermovej

Annette Bjergfeldt

Højsangen fra Palermovej

HØJSANGEN FRA PALERMOVEJ er en frodig, fabulerende og vildtvoksende fortælling om oversavede damer og overraskende talenter. Om længslen efter at elske og blive
elsket som den, man er. Om jagten på århundredets kærlighed. Og om hvad man gør, når det man drømmer om, er en elefant, men man bliver tildelt en snavset flodhest i stedet. Giver man op, eller får man det bedste ud af situationen?

Annette Bjergfeldt er forfatter, musiker, sangerinde og sangskriver. Højsangen fra Palermovej er hendes romandebut.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr