For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

5 stærke krimier til dit efterår

Der er ingen årstider, der ikke egner sig til læsning - men der er nu en særlig fornøjelse ved at tænde lys de første rigtig mørke aftener og begrave sig i en krimi.

MØRKEBROR er kåret som Årets Bedste Finske Krimi og har også fået en overvældende modtagelse i Danmark, hvor både læsere og anmeldere er blevet grebet af den kuldslåede historie om venskab og gammel gæld.

SKYGGEZONE er blevet kaldt ”den bedste svenske krimi nogensinde” af den svenske presse, og den indleder serien om Berger & Blom. Arne Dahl har i tyve år holdt et stabilt og tårnhøjt niveau i sit forfatterskab, og han formår konstant at overraske sine læsere.

STORMFALD er årets vinder af Glasnøglen, prisen for Bedste Nordiske Krimi – og som læser forstår man øjeblikkeligt hvorfor. Fra første, ildevarslende køretur ind i de ålandske skove er man fanget ind og hænger på til sidste side.

SOV MIT BARN er Anders Roslund, når han er bedst – og det siger ikke så lidt! I hele sit forfatterskab har Roslund skrevet om samfundets svageste, de udstødte og fortabte, og han har gjort det med begavet finfølelse og glødende engagement. Som læser sidder man med hjertet oppe i halsen og læser hvert eneste ord med tilbageholdt åndedræt, indtil romanen når sin forløsning.

EFTERÅRSSORG er et stemningsfuldt besøg i Anders de la Mottes Skåne, langt fra storbyens puls, men til gengæld et sted, hvor personerne bærer deres historie med sig, hvor end de går – og hvor fortiden kan være svær at slippe af med.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr