For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Ferieanbefalinger fra redaktøren

Annette Bjergfeldt

Mr. Saitos Rejsebiograf

Annette Bjergfeldt

Mr. Saitos Rejsebiograf

Annette Bjergfeldt fortæller så det basker: om mødre og døtre, om forelske, venskab og tilvalgte familier, om at finde den rette vej, om filmmagi, fortællingens magt og fiskerdrenge med rav i øjnene. Bjergfeldt er blevet sammenlignet med både John Irving og Isabel Allende, og hendes bøger er fyldt med både alvor og humor.

Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Det stille vidne

Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Det stille vidne

Hvad sker der med en familie, når bandekrigen rykker tæt på? Lisa Bjerre og Susan Casserfelt kaster lys over en samtidsproblematik og fortæller om de mennesker, der fanges i bandekrig, klasseskel og loyalitetskonflikter. Med politifolkene Lina Kruse og Jack Karlberg har de skabt et makkerpar af helt almindelige politifolk, der skal navigere i en vanskelig verden.

Mikael Niemi

Sten i silke

Mikael Niemi

Sten i silke

Mikael Niemi er intet mindre end en af Sveriges allerstørste fortællere. STEN I SILKE er en stærk, historisk roman om en nær fortid, hvor sult, fattigdom og udnyttelse var hverdagskost for de mange. Som læser bliver man oprørt, rasende og forbløffet – men man lader sig også fange ind af fortællingens skærende skønhed.

Jo Nesbø

Nathuset

Jo Nesbø

Nathuset

Jo Nesbø gør aldrig noget halvt. Heller ikke, når han skriver en gyser, som han her har gjort.

Anders de la Motte

De bjergtagne

Anders de la Motte

De bjergtagne

Topunderholdning! De la Motte tager læseren med på en fascinerende tur ind bag facaden på forladte bygninger, med ned under jorden og ned i kælderen til Afdelingen for glemte sager og fortabte sjæle. Der er spænding fra start til slut og to nye hovedpersoner, som man har lyst til vide meget mere om, Leonore Asker og Martin Hill.

Anders Roslund

100 procent

Anders Roslund

100 procent

Anders Roslund er intet mindre end fremragende. Hans personportrætter er autentiske og dybt bevægende, og samtidig er der altid spændingsmæssig smæk for skillingen. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med dette forfatterskab, er det bare om at komme i gang.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr