For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Sommer­paperbacks

Har du købt bøgerne til din sommerferie? Vi giver dig gode boganbefalinger til sommerens hyggestunder. 
Tilbuddene varer hele juni måned.

Serien om Harry Hole

Kriminalbetjent Harry Hole. Enspænderen. Drukkenbolten. Enfant terrible i Oslo politidistrikts Drabsafdeling. Jo Nesbøs serie om Harry Hole er kendt over hele verden, og i mere end femogtyve år har Harry Hole tryllebundet læserne.

William Wisting-serien

William Wisting er en dygtig politimand, men først og fremmest er han et godt og ordentligt menneske. Han er en omsorgsfuld og bekymret efterforsker uden høje tanker om sig selv, og han har en ægte interesse i sine medmennesker. Han er en erfaren politimand, der kender menneskesindets mørke.

Serien om Rebecka Martinsson

Serien om Rebecka Martinsson foregår nord for Polarcirklen i minebyen Kiruna. Martinsson er er født og opvokset i Kiruna, men tager som ung til Stockholm for at læse jura og siden arbejde som jurist. Da en barndomsveninde havner midt i en mordsag, tager hun tilbage til fødeegnen, kun for at finde den lige så hemmelighedsfuld, smuk, øde, rå og tavs, som da hun voksede op der.

Serien om Hoffman & Grens

Ewert Grens er politikommissær ved Stockholm Politi. Han er ramt af dyb sorg og skyldfølelse efter sin kones død, og det eneste han går op i er sit politiarbejde. Piet Hoffmann er ekskriminel civilagent, som er næsten afhængig af det adrenalin-rush, han konstant får i sit farefulde og risikable arbejde. Han har dog én akilleshæl: en familie han vil beskytte, koste hvad det vil.

Serien om Berger & Blom

Sam Berger & Molly Blom mødes under sagen om den forsvundne Ellen Savinger. Allerede fra begyndelsen er der mistro mellem de to, men snart er de nødt til at stole på hinanden. De er politifolk, der inden længe ikke bare er på flugt fra fortiden, men også fra deres egne kolleger, og de må operere i lovens skyggezoner.

Det Store Århundrede

Brødrene Lauritz, Oscar og Sverre Lauritzen mister tidligt deres far og må hjælpe til med at forsørge familien. Imidlertid sørger gode borgere for, at de tre drenge får en uddannelse, og i 1901 dimitterer de som diplomingeniører fra universitetet i Dresden. På tærsklen til en ny tid, hvor teknologiske fremskridt hersker, og hvor troen på en civiliseret fremtid uden krig og uretfærdighed er stærk.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr