For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Krimimessen i Horsens 2022

Lige om lidt er det endelig tid til Krimimesse! Messen foregår den 2. og 3. april i Fængslet i Horsens. Vi glæder os, som vi sjældent har glædet os. Ikke alene kan messen fejre sit 20-års jubilæum i år, vi har også besøg af en perlerække af forfattere, som vi glæder os umanerligt meget til at se!

Fra Danmark kommer Morten Hesseldahl og Torben Munksgaard. For første gang kan vi byde Sven Petter Næss - der sidste år modtog Rivertonprisen for Bedste Norske Krimi - velkommen til Krimimessen, og også Lisa Bjerre og Susan Casserfelt tager turen til det nedlagte statsfængsel for første gang.

Åsa Larsson er den 25. marts aktuel med sin længe ventede afslutning på sin serie om Rebecka Martinsson, og hende får vi naturligvis også at se - sammen med de andre gode krimikendinge Arne Dahl (der første gang optrådte på Krimimessen i 2004!), Anders Roslund og Johan Theorin.

Åsa Larsson

Fædrenes synder

Åsa Larsson

Fædrenes synder

Rebecka Martinsson føler sig udbrændt, men hun siger ja til at se nærmere på en forældet mordsag. Sporene smelter sammen med mørke hemmeligheder i Rebeckas
egen familiehistorie.

Endelig er den længe ventede afslutning på Åsa Larssons serie om Rebecka Martinsson her! FÆDRENES SYNDER blev i november kåret af Det Svenske Kriminalakademi som Årets Bedste Svenske Krimi. Som de tidligere bøger i serien foregår FÆDRENES SYNDER i Kiruna, nord for polarcirklen, hvor is, sne og kulde er hverdagskost de fleste af årets måneder, og hvor naturens kræfter er så mægtige, at mennesket føler sig
ubetydeligt.

Anders Roslund

Stol på mig

Anders Roslund

Stol på mig

Ewert Grens har det godt. Han er reservebedstefar for en lille dreng, og for første gang i tredive år har han en kvinde at klæde sig pænt på for.
 Hvorfor bliver det hele så til et mareridt af dødelige indsprøjtninger, bortførelser og handel med mennesker og organer? Og hvordan fører det til mordet på et menneske, der står Ewert nær?

STOL PÅ MIG er en ustoppelig og ubønhørlig roman, hvor ingen er til at stole på. Anders Roslund cementerer sin status som en af tidens bedst skrivende krimiforfattere.

Johan Theorin

Forvitring

Johan Theorin

Forvitring

Et stenskred på en strand afslører en bunke forvitrede knogler. For den pensionerede skipper Gerlof Davidsson fører den hændelse til en tur tilbage i erindringen, til hans egen største fortrydelse og sorg – og til en tragisk skolebrand endnu længere tilbage. FORVITRING er en åndeløst spændende og stemningsfuld krimi. Bogen er den femte, selvstændige bog i Johan Theorins krimier fra Øland, hvor myter og den ølandske natur blandes op med klassisk krimi.

Ølandsserien

Bøgerne i Ølandsserien er fritstående og kan læses uafhængigt af hinanden.

Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Det stille vidne

Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Det stille vidne

Højaktuel krimi om bandekrig, loyalitet og social udsathed i Stockholms forstæder. 13-årige Eddie bliver vidne til et mord, begået i hans eget hjem – men hvordan får politifolkene Lina Kruse og Jack Karlberg ham til at fortælle, hvad han har set?

DET STILLE VIDNE foregår i Stockholm-forstaden Bagarmossen, der er præget af store sociale forskelle, og den er første bog i Linje 17-serien.

Sven Petter Næss

Kvinden i floden

Sven Petter Næss

Kvinden i floden

Harinder Singh rejser til Edinburgh for at bistå sin familie, da hans niece har været udsat for en forbrydelse, og selv om han rejser som privatperson, får han mistanke om en forbindelse mellem Oslos og Edinburghs underverdener. Med KVINDEN I FLODEN introduceres Kripos-efterforsker Harinder Singh for det danske publikum. Bogen
fik Rivertonprisen for Bedste Norske Krimi, da den udkom i Norge.

Kristina Ohlsson

Stormvagt

Kristina Ohlsson

Stormvagt

”Jeg kunne lide ham med det samme. Mere end det – jeg blev litterært forelsket i ham,” fortæller Kristina Ohlsson om sin nye hovedperson, August Strindberg, der dukkede op, da hun besluttede sig for at henlægge sin næste krimi til Hovenäset på den svenske vestkyst. ”For han var så mange tiltalende ting på én gang. Ikke perfekt (for den slags mennesker findes som bekendt ikke), men en oprigtigt god person. Selvsikker og klog, attraktiv og empatisk.” 

August ankommer til Hovenäset samme nat, som den vellidte lærer Agnes Eriksson
forsvinder, og den vestkystidyl, som August har set frem til, begynder hurtigt at krakelere. 

STORMVAGT er den første bog i Strindbergserien, hvor atmosfære og mysterier kombineres, mens den salte vind byder en ny tilflytter velkommen.  

Arne Dahl

Tøbrud

Arne Dahl

Tøbrud

TØBRUD er en krimi om jagten på evig ungdom, om store svigt og nære forhold. Sam Berger og Molly Blom forsøger at leve stilfærdigt som sikkerhedskonsulenter. Men da deres politikontakt Deer mener at se en sammenhæng mellem en række sager, beder hun dem om hjælp. og må de igen træde til.

TØBRUD er den femte og afsluttende bog i Arne Dahls serie om Berger & Blom, og som altid hos Dahl går spændingen op i en højere enhed med uforglemmelige personer og et suverænt sprog.

Serien om Berger & Blom

Bøgerne i serien er fritstående og kan læses uafhængigt af hinanden.

Torben Munksgaard

Diskodanserens død

Torben Munksgaard

Diskodanserens død

Festlighederne ved årets pride-parade har taget en tragisk vending, efter man har fundet store mængder blod på ladet af en af optogets biler, og alt peger i retning af en tragisk forbrydelse. DISKODANSERENS DØD kredser om Traum Bar, tidligere Café Traum, som bogens hovedperson Ulrich har overtaget og indrettet som Nørrebros nye natklub for homoseksuelle. Romanen er anden del af Torben Munksgaard Traum-trilogi, der handler om længsler, drømme og masker i det 21. århundrede.

Trilogiens første bog fik Det Danske Kriminalakademis debutantdiplom. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Traum-trilogien

Bøgerne i Munksgaards Nørrebro-trilogi kan læses uafhængigt af hinanden. Glæd dig til efteråret hvor tredje bind, DAMEVENNENS DØD, udkommer!

Morten Hesseldahl

Mørket under isen

Morten Hesseldahl

Mørket under isen

Morten Hesseldahl har henlagt sin trettende spændingsroman til Grønland, der måske er det sted på kloden, hvor der lige nu er flest spændinger – storpolitisk, finansielt, socialt, kulturelt, klimamæssigt.

”Forfattere kan nok udtænke vanvittige scenarier, men det er intet at regne for det, som driftige mennesker i den virkelige verden er i stand til,” siger Morten Hesseldahl, der sætter Iceworm i spil sammen med sin dansk-grønlandske hovedperson, Pipaluk, der modvilligt vender tilbage til det Grønland, hun som ung pige slap fra i live.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr