For at gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser

Du har endnu ikke accepteret vores handelsbetingelserne.. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.

Fortsæt uden at købe
Accepter

Vi har fri fragt på alle ordrer over 500 kr

Månedens bøger

Hver måned udvælger vi fem gode læseoplevelser til bare 100 kr. pr. stk.
Alle bøgerne er flotte indbundne førsteudgaver.
Så sæt et bogmærke i din browser og hold øje med de gode bogtilbud her på siden.

Ilaria Tuti

Helvedesblomster

Ilaria Tuti

Helvedesblomster

Forrygende italiensk krimisucces

Friuli-egnen i det nordøstlige hjørne af Italien, hvor alperne knejser langs den østrigske grænse, er hjemsted for Ilaria Tutis pittoreske og taktile serie om kriminalkommissær Teresa Battaglia.

Battaglia, som ellers i politikredse er kendt for at være en hård hund, bliver for første gang i sit arbejdsliv rigtig bange. Ikke for den morder, der måske lurer i skovene omkring den lille by Travení, men for om hun er ved at miste sit allerstærkeste våben: sin forstand. For hendes krop forråder hende, ikke kun fysikken efter et langt arbejdsliv i politikorpsets allerhårdeste afdeling, nej, den er gal med hukommelsen – hun bliver forvirret, konfus, og hvis Teresa Battaglias klarsyn er i fare, så er efterforskningen det også.

Næste bog i serien, SOVENDE NYMFE, udkommer 10. maj.

Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Nulpunkt

Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Nulpunkt

En morder med sans for dramatik

Sportsstjernen Sonja Nordstrøm dukker aldrig op, da hun skal lancere sin selvbiografi “Evig Etter” på morgen-tv. Den unge journalist Emma Ramm tager hjem til Nordstrøm for at se, om der gemmer sig en saftig historie i udeblivelsen. Bag den ulåste hoveddør finder Emma tegn på kamp, men ingen Sonja Nordstrøm. Politiet frygter, der er sket en forbrydelse.

Alexander Blix bliver ansvarlig for politiefterforskningen, og han har sine egne grunde til at hjælpe Emma Ramm med at komme lidt foran de andre journalister, der dækker den celebre sag. Og Sonja Nordstrøm er ikke den eneste berømthed, der kommer ud for ubehageligheder…

Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Røgslør

Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Røgslør

En bombe eksploderer nytårsaften

Det er nytårsaften, og klokken nærmer sig midnat. Emma Ramm og Alexander Blix befinder sig begge midt i et feststemt Oslo, da braget lyder. Festen forvandler sig til et mareridt på et splitsekund.

Alexander Blix springer i det iskolde havnebassin for at redde en hårdt såret ¬kvinde op af vandet. Kvindens navn er velkendt for Blix: Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig blev fundet. Nu får sagen ny aktualitet for både Alexander Blix og Emma Ramm.

Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Slagside

Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Slagside

Højdramatisk politikrimi

Politiefterforsker Alexander Blix og journalist Emma Ramm sidder i hver sit afhøringslokale. Blix er i en uvant rolle: Han er den, der skal afhøres. Blix har dræbt en mistænkt, og Ramm så det ske. Blix’ datter Iselin svæver mellem liv og død. Og ikke engang Blix er sikker på, han har skudt den rigtige mand.

Næste bog i serien, AR, udkommer 2. juni.

Anders de la Motte & Måns Nilsson

Døden går til fremvisning

Anders de la Motte & Måns Nilsson

Døden går til fremvisning

Puslespilskrimi fyldt med excentriske karakterer

I det smukke Skåne ligger Østerlen – fyldt med hyggelige restauranter, skønne landskaber og glade sommerturister. Men bag havernes hække gemmer der sig andre og værre ting: misundelse, nabostridigheder, had og forsmåelse.

Da en stjerneejendomsmægler findes myrdet, bliver den kantede og let ubehøvlede politikommissær Peter Vinston involveret i efterforskningen. For bag havernes hække i det idylliske skånske landskab lurer en morder. Spørgsmålet er bare hvem.

Næste bog i serien, ET FUND AT DØ FOR, udkommer 16. juni.

Kurv ( 0 )

Du har opnået fri fragt

Få gratis fragt ved at købe for yderligere 500,00 kr

Fri fragt ved køb for over 500 kr

29 kr

Blandet indkøbsordre

Forudbestilte bøger kan ikke købes sammen med almindelige bøger, ordrer skal placeres separat

29,00 kr